Veckans tips

Tänkte köra lite veckans tips som jag tycker ni alla borde spana in!
 
(null)
Denna film, jag orkar inte så fin den är..!! Ännu en Nicholas Sparks film som bara levererar allt. Storyn är så fin och man blir så berörd. Jag kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna. Sen är killen sjukt snygg också vilket inte gör saken sämre. The Longest Ride kom tydligen ut för något år sedan men jag har totalt missat den. Ny favvofilm. 
(null)
13 reasons why är ännu en serie jag helt missat. Eller missat och missat, jag har läst boken och visste att det finns en serie som Selena Gomez varit involverad i men jag har inte haft Netflix och därför inte kunnat se den. I veckan började jag och den är så bra! Rekommenderas starkt om ni inte sett den.
 
Har ni Netflix? Jag hade det för något år sedan men använde nästan aldrig det så jag sa upp mitt konto. Nu i veckan blev jag sugen på Netflix igen så startade en gratismånad. Rekommenderas! Man behöver en mejl och ett kort för att skriva in kortnumret. Efter den gratis månaden kan man säga upp sitt konto om man vill. Jag tror jag ska behålla Netflix faktiskt. 
 
Såg ni Talang ikväll? Helt fel vinnare enligt mig, det brukar alltid vara så.. Hur grym var inte killen som mindes 50 000 decimaler?? Sjukaste jag någonsin sett, om inte det är en talang så vet jag inte vad! Tycker även Paula har en grym röst. Nu är det fredag och jag är halvt död. Nationella proven i svenska är över och shit vad det tog på krafterna, jag kommer inte ihåg senaste gången jag var såhär trött. Jag är helt slutkörd. Nästa vecka ska vi rätta NP, yey.. Har jag några läsare som gjorde nationella i veckan? Att texten om Märit har blivit så stor är lite roligt faktiskt, har ni sett alla memes? Märit ♥♥Kommentarer

jag har också netflix bra ibland men dem är lite sega på att uppdatera filmer så tycker väl lite olika men det funkar :D

Svar: Ja lite snabbare kunde de allt ha blivit på det!
Carro

Tack för film och seri tips.
Japp jag såg talang i fredags kväll,tyckte vinnande hade en talang,men hade felad se killen som hade bra minne eller han som trollade vann,kram.

Svar: Ja jag håller med helt, kram!
Carro

13 reasons why är såå bra, det ska komma en säsong 2 under 2018:)

Svar: Ja, jag läste det. Så kul!:) Har du sett hela säsong 1?
Carro


Kom ihåg


Trackback