Travel goals

Tanken var egentligen att vi skulle åka till Barcelona nu under påsken - jag, mamma och min storebror men tyvärr blir det inte av. VI var ju i Singapore i december och det kostade så mycket mer än vi hade räknat med så min ekonomi är verkligen knapp just nu. Oerhört tråkigt tycker jag, hade gjort allt för att få komma iväg nu några dagar men ibland får man helt enkelt acceptera läget. Vi får åka till Barcelona någongång framöver.
 
Mamma vet dock att jag får sjuk ångest när vi inte har någon resa inplanerad, jag blir arg och irriterad och tycker att livet suger. Ja, så mycket inverkar resandet på mitt liv.. Det är verkligen min största passion. Vi gjorde därför upp en långsiktig plan, jag och mamma över vart vi planerar att resa de närmaste loven.
 
En resa som är bokad är i alla fall Cypern i sommar. Ett helt nybyggt hotell vid stranden, det ska bli fantastiskt. Jag hade såå gärna velat få in en solsemester till i sommar, Grekland men vi får se hur det blir med den saken. Lutar åt nej men jag ger inte upp. I augusti ska vi hur som helst till Warszawa, jag har aldrig varit där och nu när Ed Sheeran ska spela där så valde vi att åka dit istället för Stockholm.
Detta är planer, mål. Något jag verkligen ska försöka att spara ihop till. Har just nu sparat 0,0000 kr men som sagt; långsiktiga mål. 
 
Höstlov 2018 Prag. Jag har varit i Prag en gång tidigare, på klassresa men mamma har aldrig varit där. Vi tänker oss att Prag är billigt och jag upplever gärna det igen, blir ju på ett annat sätt än tillsammans med klassen. Ett par dagar under höstlovet satsar vi på.
 
Påsklov 2019 Dubai beach. Om ett år med andra ord. Vi var ju i Dubai 2016 och jag är helt förälskad. Då kombinerade vi hav och city vilket blev ganska stressigt. Jag har hittat ett perfekt hotell precis vid stranden, det är dröm. Mamma är inte lika förtjust som mig när det gäller stranden men jag tror jag har lyckats övertyga henne till detta hotell i alla fall. 1 år kvar, räknar redan ner.. Behöver bara spara ihop pengar. 
 
Höstlov 2019 New York. Behövs väl knappast någon närmare förklaring, vem vill inte åka till NY liksom! Dock krävs det mycket pengar, jag vill inte snåla där. Varken på mat eller shopping! NY är både min och mammas dröm. 
 
Sportlov 2020 Dubai city. Hehehe jag älskar Dubai, ja. Fram till 2020 kan jag tänka mig att det tillkommit en hel del nya sevärdheter och coola byggnader. Jag har hittat ett perfekt hotell nära Burj Khalifa, dröm!! Denna gången blir det i så fall fokus på city och inte strand. 
 
Påsklov 2020 Aruba. En av mina drömresor stavas verkligen A r u b a ! Jag vet precis vilket hotell jag vill bo på, jag har kollat priser på både Ving och Booking.com typ 39 gånger utan att överdriva.. Jag är övertygad om att Aruba är det perfekta resmålet. Jag måste dit! 
 
Utöver detta är det såklart standard med någon solresa varje sommar. Jag älskar att ha mål uppsatta, nu vet jag vad jag behöver spara pengar till och då känns allt lite lättare. Kommentarer

Vad kul att det blir en rea till Cypern i sommar! :-D Kramis

Svar: Ja, det ser jag verkligen fram emot :D ska du resa någonstans i sommar? :)
Carro

» Linda

alltså wow vilka drömmar! vill jag med!

Svar: Ja man vill ju så himla mycket! Finns så mycket vackra platser att besöka..
Carro

» My

Åh vad härligt med cypern i sommar!!!

Svar: Ja det ska bli riktigt härligt !:D
Carro

» sarah

tack så myket =)

» Maria

Härliga resmål ni planerar för. Jag har varit i Prag två gånger, det är en underbar stad och inte är det dyrt där heller :)

Svar: Nej det är det som är så himla bra! Många andra storstäder är ju tyvärr dyra.
Carro

Hahaha! Jag är precis likadan! Vill alltid ha en resa inbokad och ha något underbart att se fram emot =) Kram finaste du!! <3

Svar: Håller verkligen med, det underlättar livet haha! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback