Påsklov

PÅSKLOV!! 
 
Oh my, jag är helt slutkörd. Trots att det var 4 veckor sedan det var sportlov har det varit oerhört svårt att överleva dessa veckorna på jobbet. Lärare måste vara ett av de absolut tuffaste yrkena, jag förstår varför det är så galet många lärare som går in i väggen. Mina krafter är slut och jag var typ helt slutkörd redan första veckan efter lovet.. Jag är väldigt engagerad i mitt jobb och är i princip alltid sist ut från jobbet. Jag försöker verkligen jobba på att ändra det men det är inte så lätt när jag varit en prestationsprinsessa hela mitt liv och det är oerhört viktigt för mig att prestera. 
Vi satte upp denna på dörren till vårt lärarrum, grymma kan tolkas på två sätt ;-) 
 
Hur som helst var kvällen och natten ett helvete. Mitt blodsocker steg till 25 och jag tog galet mycket insulin men låg på runt 20 hela natten. Vaknade på morgonen och kände mig som överkörd. Jag vet inte om min kropp känner av någon infektion eller vad tusan det är som händer. Hade nämligen 18 idag på jobbet och nu är det 13 och pil rakt upp.. Suck!! Hatar min diabetes över allt just nu. 
 
Mina planer för påsken är typ verkligen lika med 0. Jag vill vila ut, det är en sak som är säker. Ikväll ska jag i alla fall på fest! Det vankas personalfest för lärarna i 7-9 och vi blir runt 20 personer. Jag har inte varit på någon av personalfesterna så det ska bli roligt! Trots att jag inte känner mig helt pigg men. 
Ha en trevlig kväll 💋 Jag ska strax börja fixa mig så smått. 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback