Min walk in closet

En walk in closet, typ varje tjejs dröm - right? Jag har länge drömt om en WIC och tjatat och tjatat. När brorsan flyttade ut permanent tog jag över hans rum som jag nu renoverat om helt och så fick jag göra om hela mitt rum till en walk in closet, så länge jag betalade varje krona själv. Gissa om jag blev överlycklig! 

För drygt ett år sedan började jag bygga mitt drömrum. 
(null)
Jag har visat en del bilder innan, idag spelade jag in en video till min Youtube där jag visar allt närmare. Såhär ser i alla fall min WIC ut i panorama, helt omöjligt att få med hela annars.. Den består av sex stycken garderober i lite olika storlek och hyllplan, utdragbara lådor och liknande. På väggen hänger en stor spegel och bredvid har jag en ganska stor stående hylla av glas. Det jag saknar är en sittbänk i sammet som jag vill ska stå vid fönstret men hittar för tusan ingen fin. 
(null)
Här har jag lite strandplagg och annat lämpligt för sommaren. I lådan under har jag underkläder.
Här hänger en del plagg från Odd Molly och sedan tre väskor på hyllplanet. De är från Michael Kors, Marc Jacobs och Calvin Klein.
Här har jag en del av mina favoritskor. De är inte speciellt använda ännu, därav att de fortfarande är vita.. Två är från Ralph Lauren, ett par från Calvin Klein och fyra från Gant. Jag älskar Gants skor! Planen är sedan att fixa i alla fall två sådana här hyllplan till för jag vill få plats med lite fler skor.
(null)
Favorithyllan!! Här satsade jag verkligen på att få det exklusivt. Vill inte ens tänka på hur mycket allt detta är värt heheh. Här har jag mina passfodral, Marc Jacobs plånböcker, min älskade Balenciaga plånbok, iPhoneskal och solbrillor. Favoriterna är från Gucci.
Liknande fast främst med skärp och nyckelringar.
I lådorna under har jag först lite tjocktröjor, främst från GAP och KENZO. I den nedersta har jag mycket sportkläder men även morgonrock och lite korta strumpor.
Från höger; shorts i färgordning som sedan övergår till kjolar och avslutas med mina jeanskjolar.
Här är utdragbara byxhängare som är såå bra!! Här hänger de byxorna jag använder mest för stunden.
(null)
(null)
(null)
Igår började jag städa min WIC och idag fortsatte jag. Nu är den skinande ren, inte ett dammkorn så långt ögat når. Tyvärr blir hyllplanen av glas snabbt dammiga så det blir en del städning. 

Jag är verkligen så himla nöjd med min walk in closet. Det blev en dyr historia men värd vartenda krona. Jag är fullt medveten om att min WIC är större än vad många kändisar har och det känns rätt sjukt, att JAG har ett sådant fantastiskt rum. 10 kvandratmeter garderob, det är dröm. Mode, kläder och väskor är en av mina passioner så detta känns verkligen amazing! 
Kommentarer

Den är helt otrolig, vilket mästerverk!! :D

Svar: Tack så mycket! :D
Carro


Kom ihåg


Trackback