Min lördag

Lördagar gillas! Söndagar lite (mycket) mindre.. söndagar är alltid lika med mycket att göra och krav men min lördag har varit bra. 
(null)
Andra chansen med Melodifestivalen är i år i Kristianstad, därför hade restaurangen Steakhouse grillbuffé så jag och mamma körde en spontanare där. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Maten var grymt god! Kyckling, fläsk och rostbiff. Vi satt där i några timmar och hade det mysigt! Ikväll kollade jag på mello, 3/4 jag ville gick vidare, yey. 

Nu har jag precis kollat på en dokumentär, Web of lies som handlar om en kvinna som träffar den perfekta killen på nätet - tror hon. Det visar sig att han är en sociopat och när hon gör slut försöker han döda henne med en massa knivhugg. Han åker också till sitt ex och mördar henne och därefter tillbaka till Vegas för att avsluta det första mördförsöket. Han hade fem personer på sin lista över att döda. Mycket obehaglig men spännande! Visar verkligen riskerna med att träffa folk över nätet. Kommentarer

Såg riktigt gott ut

Svar: Det var det! :)
Carro

Ja lördag ok. Inne nästan hela dagen kollade avslutningar på några serier som varit när jag var bortrest. Ja Mello från Kristianstad bra. Jag tror Mendes vinner hela rasket.. oj låter som en spännande dokumentär. Ha en god dag idag Carro. Ja ska kanske pröva en promenad idag, men det är ju så jäkla kallt. Men jag ska iallafall kolla på nya Beck idag. Inspelad sen igår

Svar: Såg du finalen igår? :)
Carro

Ja jag spelade in och tittade idag. Mendes vann inte. En slätstruken låt vann enligt mig

Svar: Jo håller absolut med.
Carro


Kom ihåg


Trackback