Min födelsedag i bilder

Hola!
(null)
Vi har inte hörts på några dagar. Denna veckan har varit händelserik och jag känner mig halvt slutkörd, bara en vecka efter lovet. 

Hur som helst, i måndags fyllde jag ju 25 år! 
(null)
Jag hade en väldigt bra födelsedag, trots att jag jobbade mellan 8-17. Mina elever och mina kollegor var så himla gulliga mot mig hela dagen och jag blev så glad! Redan när jag kom på morgonen sjöng ett gäng av mina härliga sjuor för mig i korridoren, jag fick massor av grattis och även skönsång av killarna i korridoren så att det hördes in enda till mitt arbetsrum. Under en lektion tog hela klassen ton och sjöng för mig. Jag har världens gulligaste elever <3 på eftermiddagen samlades alla mina kollegor i kafeterian och sjöng för mig, blev så rörd. Trivs oerhört bra med både mina elever och kollegor, guld!! Hela dagen på jobbet kände jag mig uppvaktad och alla var extra gulliga :-) 
(null)
Full rulle på jobbet!
(null)
Efter jobbet hade mamma bokat bord på bar-b-ko i Kristianstad så det blev födelsedagsmiddag. Väldigt gott men väldigt dyrt, vet inte riktigt om det är värt pengarna. Det är väldigt lite mat om man ser till priset. Jättenöjd med middagen hur som helst. 

Gratulationerna strömmade in via sociala medier från det att jag vaknade till det att jag gick och la mig. Fick över 100 stycken, åhh. 
(null)

(null)
❤️❤️
(null)
Fick även ett väldigt fint sms där tårarna inte var långt borta. Åhh vad jag saknar..<3 
(null)
Avslutade min födelsedag med att prova lite nya kläder. Fick ett par grymt snygga byxor från Tommy Hilfiger (bilden till vänster), införskaffade mig även ett annat par från Hilfiger, de till höger. Så snygga!! 

Förutom byxorna och middagen fick jag smink, ett galet vackert Thomas Sabo armband och en inredningsdetalj från Klong som jag velat ha såå länge. Väldigt nöjd, tack mamma! 
(null)
I onsdags var det föräldrarmöte så jag var inte hemma förrän efter kl 21. Igår firade jag min födelsedag på Wokhouse med Bengan och Thea. Halvvägs till 50 fick jag höra att jag nu är, jag gråter haha :(
(null)
Jag har även införskaffat mig en brun utan sol som visade sig vara lagom fail idag på jobbet.. jag har aldrig använt bus innan vilket resulterade i att jag såg ut som en morot på jobbet idag. Jag tyckte inte det syntes igår så jag tog ett extra lager, ja det jag inte tänkte på var att det blir mörkare under natten och det slutade inte på det. Det blev typ fem nyanser mörkare under tiden jag jobbade idag, fick mig en liten chock när jag kollade i spegeln haha.. har nog kommit fram till att jag tycker naturligt är bäst. Dock trodde några av mina elever att jag varit utomlands så det kanske inte var såå illa ändå? ;-) 

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, är verkligen helt slut efter denna vecka. Hoppas på att jag kan sova länge imorgon, har nämligen haft lite problem med sömnen på senaste. Vet inte om det beror på stress eller vad men det är illa. Kommentarer

Grattis Carro. 25 år. Får mig att drömma tillbaks. Fina bilder och grattisar från dina vänner. Jag är också din cybervän. Hemma i kylan nu. Passerade London. En hel del snö där också. Kung Bore har verkligen Europa i sitt grepp. Njut nu av din 25 års dag. Halvvägs till 50 GLÖM DET. DU är 25 Thats it. Grattis kram frän mig

Svar: Tack snälla för dina fina gratulationer :) och välkommen tillbaka till (kalla) Sverige :)
Carro

» sarah

tack =)


Kom ihåg


Trackback