Migrän & bio

Hej på er!
Jag har haft en hemsk natt, vaknade med en sådan sjuk migrän att jag kände mig helt paralyserad. Fick skrika på hjälp så att mamma sprang in med tabletter. Att leva med kronisk migrän är ett rent helvete, jag är så trött på det :( jag vill bara ha tillbaka mitt liv, jag kommer inte ihåg hur det känns att inte ha ont, att inte vara illamående och att ständigt inte gå på läkemedel. Är inte heller lätt för mamma, så många gånger jag förstör planerna vi har, bara för att jag har för ont..
(null)
Hur som helst, jag har fått en ny medicin att prova som är muskelavslappnande. Jag tog den första tabletten igår men har varit sjukt illamående sedan dess, vet inte om det beror på själva tabletten eller migränen i sig. Ska prova de någpn vecka i alla fall. 

Jag ska snart köra till stan för att gå på bio med Jack. När det kommer någon ny film som verkar bra har jag och Jack gjort det till en liten tradition. Vi köper popcorn, lite annat gott och har det mysigt. Han tycker det är jättekul att göra något bara med faster. ❤️ Vi ska se Coco. Kommentarer

Fy vad jobbigt med så svår migrän! Hoppas ni fick mysigt på bion i alla fall.

Svar: Ja det är verkligen tufft :( bion var bra och mysig! :)
Carro

Fy, det måste vara helvetet att ha migrän...

Svar: Ja det är det verkligen :(
Carro


Kom ihåg


Trackback