slide show

Soon on my way

Imorgon åker jag till Polen, äntligen! Polen är ju som mitt andra hem och jag har varit där varje år sedan jag föddes, när jag var liten ofta mer än en gång per år. Förra sommaren var vi bara där ett par dagar i maj när det var bröllop så jag längtar extra mycket i år! Vi brukar alltid åka i juli men testar denna gång i juni. Det ska bli väldigt skönt att komma bort, träffa morfar, shoppa och äta gott. 

Det positiva är att jag i år har fri surf på mobilen så kan använda internet när jag vill och även dela till datorn = blogginlägg från Polen varje dag. Hoppas ni vill hänga med 👍🏼
(null)
Varje år blir det extra jobbigt att säga hejdå till morfar, bävar redan inför den stunden. Tänk er att säga hejdå till en person man älskar enormt mycket och inte veta om det är sista gången man ses och kan kramas. Morfar är 87 år och mår inte jättebra. Problem med hjärta, höft och så är han även ganska dement. Jag ska ta tillvara på varje sekund med morfar i år, inte bara stressa iväg varje morgon för att shopp utan bara umgås med min fina morfar (som kommer säga att jag inte gått ner i vikt under året som gått - han börjar alltid med det varje år.. man bara hej på dig med! :-)
(null)
Fina morfar!! 

Idag ska jag packa typ hela dagen, förstår inte varför det tar så oerhört lång tid för mig att packa. Perfektionisten inom mig kommer fram och jag måste först skriva lista, sen pricka av allting och lägga allt fint i resväskan. Ska också iväg till Tyringe en runda för att fixa fötterna. 



Kommentarer

Fin morfar!<3
Ser fram emot mååååååånga inlägg från Polen. Ha det så kul!

Svar: Kul att du hänger med på bloggen :D
Carro


Kom ihåg






Trackback