slide show

Havet med mitt hjärta

Det är inte ens sommarlov än men jag har redan varit vid havet två gånger, fantastiskt! 
(null)
Så fort jag är vid havet och får andas in den friska luften och hör vågornas brus känner jag ett lugn i hela kroppen, då släpper all stress och jag slutar tänka på saker som stressar mig, havet är terapi för min själ. Jag har oerhört svårt att slappna av men vid havet gör jag det. I framtiden vill jag verkligen ha ett litet hus någonstans precis vid havet, life-goals!!
(null)

(null)

(null)
Vi tog med oss Jack och han hade verkligen det så roligt <3 han älskade de höga vågorna och verkade inte alls tycka att vattnet var kallt. Vi lekte, busade och skrattade. Mitt lilla hjärta! 

Bra dag med andra ord förutom att mitt blodsocker helt plötsligt steg upp till 27.. andra dagen i rad!! Igår var det exakt likadant, då stod det HI vilket innebär att blodsockret är så högt att apparaten inte ens kan mäta det längre, det har jag aldrig haft under mina 13 år med diabates. När blodsockret hoppar så får jag jätteont i huvudet, mår extremt illa och allmänt dåligt plus att jag får ett jäkla humör. Inget kul alls, nu har jag istället lågt blodsockret. Blir galen på denna sjukdom, ibland känner jag bara för att ge upp allt men det vet jag att jag inte kan göra, be strong girl.. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback