slide show

En sommardag

SOMMARLOV!! Eleverna slutade i tisdags och vi lärare jobbade till i torsdags. Känslan när jag gick från jobbet i torsdags var magisk, 14 juni till 14 augisti - 8 veckors semester! Så fantastiskt skönt. Jag känner verkligen att jag är värd vartenda lediga dag, fy tusan vad jag kämpat under detta läsår. Är oerhört nöjd med mina prestationer och känner att jag utvecklats enormt som lärare. Jag har fått hört oerhört mycket positivt från elever, föräldrar och kollegor vilket värmer hjärtat varje gång. När jag är på jobbet går jag all in och gör alltid mitt yttersta för att lära eleverna så mycket som möjligt och få dem till att utvecklas samtidigt som jag finns där för dem. 
 
Jag kommer nog få lite jobbabstinens under dessa veckor, jag är inte van vid att vara ledig. Jag har jobbat typ varje dag under det senaste året, minus jullovet, så det kommer bli lite jobbigt hehe. Förra sommaren pluggade jag körkort vilket gav mig ångest och stress - i år har jag inget måste alls under sommaren vilket är obeskrivligt skönt. 
 
I fredags tog jag med mig Thea och så körde jag till Yngsjö med min bil. Tanken var att vi skulle äta Otto glass i deras fabrik men det blev ju lite fail för de säljer inte glass där längre. Vi åkte i alla fall ner till stranden som var helt folktom, det var ganska kallt så jag förstår varför.
Fina bästa vän 💖
 
Sol eller inte, det var ändå väldigt härligt. Jag älskar ju havet!! Min outfit är ny, skjortan är från Zara och den köpte jag på Väla, tycker om den väldigt mycket och byxorna är från nelly.com, från New Look närmare sagt. 
 
Vi åt sedan lunch i Åhus, mys! 
 
På tisdag åker jag till Polen så idag måste jag börja packa så smått. 
 
 



Kommentarer

åh myssigt =)

Svar: Jaa :)
Carro

Ja det måste vara en underbar känsla! Hoppas du får en fantastisk sommar :D

Svar: Tack detsamma! :D
Carro


Kom ihåg






Trackback