slide show

Tuff dag

Hej på er!
 
Redan fredag imorgon, veckorna går galet fort när man jobbar. Bara 4 veckor kvar och sedan är det sportlov?? Waah, vart tar tiden vägen. Mina torsdagar är hur som helst alltid väldigt kämpiga, jag har lektion efter lektion och stressar alltid mig igenom hela dagen. Är även inne i en hemsk period med migränen nu. Botoxen har gått ur kroppen och jag mår skit. Hade så ont när jag kom hem idag att jag fick ligga på soffan i timmar utan att kunna röra mig för minsta lilla rörelse framkallar olidlig smärta. Förjävligt det där med migrän. På tisdag är det hur som helst dags för 37 sprutor igen och jag  l ä n g t a r. Nåja, inte efter själva sprutorna för de är ju hemska men efter att få känna botox i huvudet igen.
Önskar jag kunde vara såhär pigg, glad och fräsch. När tusan blir det ljust igen?? Det är mörkt när jag åker till jobbet och det är mörkt när jag åker hem. Har någon koll på när det i alla fall börjar vara ljust fram till klockan 18?
 
Hoppas ni haft en bra dag hjärtan ♥ 



Kommentarer

Solen går ner runt 15 minuter senare för varje vecka som går,så det dröjer nog 6-8 veckor innan det är ljust ända fram till kl 18. Samma sak på morgnarna,solen går upp runt 15 minuter tidigare för varje vecka som går:-)

Svar: Jaha där ser man! 6-8 veckor, åh herregud :(
Carro

tack =)


Kom ihåg






Trackback