slide show

Projekt: drömrum

Mitt rum börjar sakna men säkert bli klart och jag fullkomligt älskar det! Det är ett kontor blandat med sovrum typ. Prio ett var att få upp ett skrivbord så att jag kan sitta och rätta där, sen blev jag sugen på en säng så den är beställd och på väg.
 
Det är så svårt att skapa ett rum från 0! Framför allt om man alltid har beslutsångest. Hur vill jag ha det? Svårt! Sedan vill jag inte lägga hur mycket pengar som helst på rummet men ändå vill jag att det ska vara fräscht, modernt, ljust och snyggt. 
 
Här är en del av det jag hittills inrett mitt rum med. Inlägget innehåller ads från adviral.se, om ni klickar på länkarna kommer ni direkt till produkterna. 
Blev helt kär i denna fjäder när jag såg den på jotex.se. Jag har hängt upp den på väggen och det blev riktigt snyggt. 
 
Införskaffade mig även dessa inredningsdetaljer. Klicka på länkarna så kommer ni direkt till produkterna. Fjäderdekoration för vägg här / Rådjur här / fjäder här 
Just nu har jag ingen skrivbordsstol, har varit och kollat i en massa affärer men hittade ingen som föll mig i smaken. Sedan såg jag denna vita på Furniturebox och klickade hem den, dock är leveranstiden fett lång så den har tyvärr inte kommit än. Snyggd dock! Tänkte att en sänggavel till min säng som också är på väg är ett måste. Det ger en lyxig "hotellkänsla", denna är från Jotex och är i sammet, så snygg. Ni hittar den här
Det blev lite problematiskt gällande sängen i och med att väggen där jag tänkte att sängen ska stå endast är 91 cm bred vilket innebär att jag bara kan ha en 90 säng, det är superlitet. Hur som helst vill jag inte ha sängen någon annanstans i rummet så jag hade inget val. Hittade denna säng för drygt 4500 kr, tycker den är rätt snygg! Hoppas den är skön bara. Den är beställt men kommer inte förrän vecka 9 (hatar vänta på saker, så drygt!!).
 
Vill ni se bilder på hur rummet ser ut? 
 Kommentarer

Vad spännande att möblera från zero. Klart jag vill se bilder på rummet Carro

Svar: Jag ska se till att visa bilder :)
Carro

Himla fina grejer! Självklart vill vi se mer av rummet:-)
Den där skrivbordsstolen vill nog jag också ha....mkt finare än alla tråkiga svarta stolar som alla har!

Svar: Ja visst är den! Var inne på att köpa en svart först men sen såg jag denna :)
Carro

» Ida

Men vad fint!!

Svar: Tack!!
Carro


Kom ihåg


Trackback