slide show

PAN PACIFIC SINGAPORE + favoritrestaurangen

Nu kommer första Singapore updaten! När vi landade efter en lååång flygresa blev jag förbluffad över hur rent och fint det var på flygplatsen. Himla modernt och toaletterna på flygplatsen? Alltså wow, det var den finaste toaletten jag sett i mitt liv. 
 
Vi tog en taxi till vårt hotell Pan Pacific. Som jag nämde innan så var mitt första intryck av Singapore att det var väldigt varmt, ortroligt rent och grönt. 
Vi bodde i ett dubbelrum och både jag och mamma var oerhört nöjda med hotellet! Det är ett 5 stjärnigt hotell och kostar därefter men det var lyx, lyx. När vi steg ur taxin kom det direkt fram en man som tog våra resväskor och tog upp dessa till vårt rum, ehh snacka om lyx? Det var samma sak i Dubai :-) 
 
Rent, snyggt och fräscht rum! Allt man behövde fanns. Frukostbuffén var grym och middagen var magisk! Mycket, mycket nöjd med hotellet med andra ord. Pan Pacific rekommenderas starkt! 
Hotellet ligger väldigt centralt och det fanns 4 stora köpcentrum precis vid hotellet! Första dagen visste vi inte att man inte ens behövde gå ut från hotellet för att komma till ett köpcentrum, det fanns liksom en dörr från hotellet som gick direkt dit. Vi begav oss på en liten upptäcksfärd runt hotellet. Värmen chockade mig totalt! Sjukaste luftfuktigheten någonsin. 
Vi kom fram vid lunch och var såklart hungriga så vi chansade på första bästa restaurang som såg nice ut, vi hamnade på Collin´s som kom att bli något av en favorit. Vi åt här tre gånger under resan. Himla god mat!
Det var tydligen fler än vi som hade detta som ett favvohak för det strömmade in asiater, jag har aldrig sett så många asiater, det var något av en upplevelse. Vi var de enda från Europa där. Det var väldigt intressant att sitta där och observera hur människor från en helt annan kultur än den svenska beter sig. Jag gillar den asiatiska befolkningen starkt! De är sjukt trevliga, bra uppfostrade (barnen) och framför allt oerhört lugna och gör inte mycket väsen av sig. 
Hur gott?! Vitlöksbröd till förrätt, friterad kyckling, ribs och ugnsbakad kyckling. Vi smakade på varandras :-) 
 
 Kommentarer

men WOW vilket hotell!!

Svar: Det var verkligen fint! :)
Carro

Gud, så fint!

Svar: Ja det var verkligen superfint!:)
Carro


Kom ihåg


Trackback