slide show

Singapore Zoo

Vår andra (och varmaste) dag i Singapore spenderade vi på Singapore Zoo. Det är ett stort och jättefint zoo beläget i Singapore (ganska logiskt va?). Det var 34 grader och sjuk luftfuktighet så vädret var inte det bästa men jag tyckte det var en lyckad dag! Anledningen till att vi åkte dit var för att se pandor, det har liksom varit en dröm länge. 
 
Singapore Zoo är berömda för att ta hand om djuren väldigt bra och för att efterlikna deras naturliga miljö så mycket som möjligt. Det var fantastiskt att se hur bra djuren verkade må, de såg verkligen friska ut. Grönska överallt och mycket plats för djuren att röra sig bland. Höjdpunkten var lätt den vita tigern, pandan och girafferna. Jag fick mata en giraff och det var verkligen en cool upplevelse.
Redo för en dag på zoo!
Vi började med ett besök hos noshörningarna, mäktigt att se dessa djur på så nära håll! Här var de så lugna, svårt att förstå att de kan vara riktigt farliga.
Strutsar, zebror - tätt följt av giraffer. Har aldrig sett en giraff på så nära håll, så fina djur! Det närmaste jag kommit är liksom Kålmorden och där ser man några långa halsar som sticker upp bland trädtopparna.
Jag matade som sagt en giraff men mer om det senare :-)
Efter ett tag började det ösregna, alltså typiskt monsunregn - annat än vi är vana vid här i Sverige! Man hade ju hoppats att det skulle rensa luften lite men icke - efter regnet var det fortfarande 30 grader.
Vit tiger, oerhört mäktigt djur! Lyckades fånga tigern precis när den kollade in i kameran, yey yey. 
Och favoriten, panda ♥♥
 Kommentarer

Så roligt att få se bilder från dina resor. :) Inte varje dag man får se tex en tiger, zebra eller panda. Det måste ha varit helt magiskt. :)

Svar: Vad roligt att du tycker det :) Det var superskoj!
Carro

» Lars

Du Carro. I Singapore har de ett nightsafari förutom Zoo. Detta har de också här i Chiang Mai med Pandor tigrar med mera. Kramis

Svar: Ja jag hörde om nightsafari, vi var dock aldrig på det. Åh, har du sett pandor? :)
Carro

Fina bilder :D

Svar: Tack :D
Carro

kul att du gillar den =) fina bilder på djuren =)

Svar: Tack!
Carro

Vilka härliga bilder :)

Svar: Tack så mycket :)
Carro

» Maria

Så fina bilder!

Svar: Tackar!
Carro

Mycket fina bilder:)

Svar: Tack snälla:)
Carro

» My

Vad roligt :)

Svar: Ja det var kul!:)
Carro

Owe vilka bilder, vilken upplevelse!

Svar: Tack snälla!
Carro

åh fina bilder och djur

Svar: Tack!
Carro


Kom ihåg


Trackback