Projekt: home office

Jag har ju lovat er att visa upp mitt nya rum, projektet jag hållit på med de senaste månaderna. Jag har kommit en bra bit på vägen men är inte klar än. Såhär ser det i alla fall ut! Dock är stolen utbytt mot en skrivbordsstol i vitt, den är så sjukt snygg. 
 
Det som är kvar att göra är att skaffa golvlister (heter det ens så?) för det ser inte fint ut just nu. Min säng är beställd men den verkar aldrig komma, när den kommer ska den monteras upp i alla fall och till den har jag köpt en sänggavel i vitt sammet. Jag vill även köpa rullgardiner eller något liknande, jag vill helst inte ha gardiner på rummet men vill ha något jag kan dra ner. Ska kika på det. Någon hylla vill jag också investera i, dels en liten hylla ovanför skrivbordet men kanske också någon mer. En fotpall har jag också beställt. 
 
Jag tänkte visa er mitt rum lite närmare senare idag. Är det något speciellt ni vill se close-up på? Någon inredningsdetalj ni ser här på bilden eller något annat? Kommentarer

Jag säger oftast golvlister,men man kan säga golvfoder också:-) Nu när jag skrev golv två gånger så märker jag vilket konstigt ord det är?! Haha.
Skulle gärna se hur stolen ser ut,sen har jag för mig om att du hade köpt en väggdekoration i form av en fjäder? Skulle vara kul att se den också.

Svar: Haha ja, ord brukar bli himla konstiga om man säger de flera gånger.. Ja, har lagt ut bild på både fjädern och stolen :)
Carro


Kom ihåg


Trackback