slide show

En sådan där fantastisk kväll

En kväll vid Singapore Flyer som ni ser på sista bilden, det är ett hjul precis som London Eye. Det åkte vi och lyckades tima ganska så väl med solnedgången - det var fint! Efter solnedgången blir det mörkt väldigt snabbt men fortfarande ordentligt varmt. Jag tror aldrig temperaturen sjönk under 25 grader, varken nattid eller dagtid. Snacka om härligt att gå barbent dygnet runt! 
 
Efter en tur i Singapore Flyer, lite souvenirshopping i butiken och bekanta sig med location runt omkring beställde vi en varsin glass, vi satte oss på en bänk och kollade ut över vattnet och Marina Sands Bay, det är den utsikten man ser på första bilden. Det var så härligt att bara sitta där och prata om livet. Det var så stillsamt, tyst och tryggt. Jag hade aldrig vågat sitta utomhus strax före midnatt på en folktom plats i Sverige, det känns för otryggt. I Singapore är livet så tryggt, det förekommer liksom knappt någon brottslighet alls. Det är underbart. På tal om glassen så beställde jag varm nutella till, istället för chokladsås. Det rekommenderas starkt! Köp en burk nutella, värm i mikron och släng på glassen. AS GOTT :-) Kommentarer
» Lars

Tänk att leva i ett brottsfritt samhälle . Fina bilder

Svar: Tack! Ja det måste verkligen vara helt underbart, det kan man ju knappast tyvärr säga om Sverige..
Carro

» Maria

Underbart vackra bilder!

Svar: Tack snälla :)
Carro

» My

Åh vad fint :)

Svar: Det var verkligen superfint :)
Carro

mysiga bilder, ser härligt ut :D

Svar: Tack! Var superhärligt :D
Carro

Så himla vackert och härligt att det är så varmt :-D Kramis

Svar: Håller med, perfekt kombination! :D
Carro

Men gud vad underbart det såg ut! <3

Svar: Det var fantastiskt <3
Carro

Sånna härliga minnen kan man leva länge på!!

Svar: Håller med!!
Carro

Ser oerhört vackert ut :). Kul att få resa iväg så där och uppleva :D

Svar: Det var det verkligen! Ja det är fantastiskt :)
Carro

Gud, vad härligt att kunna titta på solnedgången därifrån :D

Svar: Ja det var inte helt fel :D
Carro

Aa i Singapore känner man sig verkligen trygg dygnet runt!! :)

Svar: Ja det gör man verkligen, underbar känsla :)
Carro

bra tips det där med nutellan, ska definitvt provas :)

Svar: Ja, du måste prova! Så himla gott :D
Carro

» sarah

aaaa isst är dom fina =)

Så himla underbart det ser ut! :)

Svar: Det var verkligen fantastiskt!:)
Carro

Hej! Ja, jag har börjat plugga :D

Jo, jag var sjuk, jättesjuk av stress. Till slut la hjärnan helt av (jag började gå vilse och mitt EEG visade ungefär samma ktivitet som vid demens etc.) så jag blev sjukskriven. Efter 180 dagar tvingade Försäkringskassan mig att säga upp mig och söka nya jobb, men eftersom jag inte klarade av något kognitivt blev jag städerska. Så jobbade jag som städerska i några månader och när jag sedan blev något så när frisk i huvudet valde jag att inte gåå tillbaka till läraryrket utan söka anna1 :)

Svar: Åh vad intressant! Hoppas verkligen du kommer tycka om jobbet sedan när du blir klar med studierna :) Jag förstår din känsla, det tar sjukt mycket på psyket att vara lärare. Innan jag blev klar med mina studier förstod jag inte hur så många lärare kunde gå in i väggen men nu förstår jag precis för jag var väldigt nära att göra det efter att ha jobbat en termin, EN termin vilket egentligen är helt sjukt. Nu när jag tänker tillbaka på perioden strax före jul förstår jag inte hur jag ens lyckades ta mig upp ur sängen. Jag är fortfarande sönderstressad p.g.a. jobbet, jag kan aldrig släppa det och det känns som om jag i princip jobbar dygnets alla vakna timmar.. Men samtidigt älskar jag att vara lärare..
Carro


Kom ihåg


Trackback