DRÖMRUM

Nu ska jag äntligen visa er mitt nya rum. Prio ett var att ha ett home office, där jag kan sitta och rätta och fixa allt till jobbet. Jag kommer även att ha en säng här.
Mina krav var; modernt, vitt, fräscht och gärna känslan av "lyx" men samtidigt inte för sterilt. När jag funderade över färgval var det vitt, guld och framför allt roséguld. Jag har försökt att få in så mycket detaljer som möjligt i rosé men det blev även några gulddetaljer för allt fanns inte i roséguld. 
Älskar dessa mattor, så himla fint. Vit och fluffig. Denna köpte jag på Rusta. 
Tidningsställ i roséguld, köpte den mer för inredningens skull än för den praktiska biten. Från ellos.se
Spegel från Jysk.
Lite detaljer som står vid mitt fönster. Rådjuret är från jotex.se och ljuslyktorna är från Ernst, väldigt fina. 
Älskar lampan, så himla fin. Ger inte jättemycket ljus men ändå. Den är köpt på Maxi.
En av favoriterna, en vacker fjäder som väggdekoration. Den är från jotex.se. Finns i olika storlekar. 
Jag var ute efter ett modernt skrivbord som inte ser ut som alla andra. Detta hittade jag på trademax.se för drygt 1500 kr. Jag är väldigt nöjd, dock är det något litet framför allt på bredden. Det är långsmalt men man måste verkligen ha ordning och reda för annars får jag inte ens plats att rätta. 
Tavla köpt på Nisses här i Hässleholm.
På mitt skrivbord ville jag ha så mycket detaljer som möjligt i rosé. Den lilla figuren till vänster är hur söt som helst och kommer från royaldesign.se, fick den i julklapp förra året. Pennmuggen med ett C är egentligen ett ljus, köpt i Singapore. Jag gröpte dock ut hela ljuset och gjorde om det till en pennmugg - precis det jag var ute efter. Pennorna, även de i roséguld är också köpta i Singapore. 
Är det bara jag som är galen i söta post-it lappar? Hey baby och den söta to do list var ett måste. De är köpa i Singapore. Den söta ugglan är faktiskt också en pennhållare, även den från Singapore. Ljusstaken är från royaldesign.se, fick den i julklapp förra året. 
Lampan har jag precis ovanför skrivbordet, den är köpt i en affär i Kristianstad. 
Lite fler detaljer från skrivbordet. Älskar att det finns några lådor, behöver bara organisera innehållet på ett bra sätt. Fjädern är från jotex.se och jordgloben är köpt på Indiska. 
Jag är mycket nöjd över mitt golv, jag ville ha ljust trä just för att ljusa upp rummet. Golvet är från Byggmax och det var faktiskt helt okej pris. Rekommenderas starkt!
Eftersom att mitt minne har blivit sämst behövs detta! Jag tror dock jag glömde alla dessa block i lobbyn på hotellet i Singapore så jag fick beställa nya, det blev en dyr historia..
Taklampan köpte jag faktiskt på Maxi. Glödlampan är från Ikea och man kan ändra den till 9 olika nyanser och färger, styrs med en liten kontroll.
Vägglampa fråm Em home.
Skrivbordsstol från furniturebox.se, den är så himla snygg! Jag ville verkligen inte ha en svart skrivborddstol medan den är helt perfekt. Förutom det att jag redan råkat kladda ner den med bläck, så himla typiskt mig. Någon som vet hur man kan få bort bläck från skinn?? 
 
Ja, det var mitt nya rum som jag själv har inrett från scratch. Det är ju faktiskt hur kul som helst att inreda, bara man hade haft mer pengar till det..
 
Vad tycker ni om rummet? Är det något ni gillar extra mycket? :-) Kommentarer

Vad fint! Många fina detaljer :)

Svar: Tack! :)
Carro

Älskar skrivbordet! Bra pris var det också tycker jag. Men ser jobbigt ut att sätta ihop,gjorde du det själv?
När det gäller bläckfläckar på skinn så skulle jag testa med aceton....det borde funka. Torka direkt med våt trasa efter du gnuggat lite med aceton. Eventuellt så borde du kanske testa typ under stolen först där det inte syns så att du är säker på att det inte blir nån konstig fläck av acetonen. Men så länge du våttorkar direkt så borde det inte vara några problem.

Svar: Ja priset var ju faktiskt helt OK :D Nej jag satte inte ihop det själv, det var en man som gjorde det mot betalning. Jag testade och det blev lite blekare men försvann inte :(
Carro

Åh vad fint du har det! :-D Kramis

Svar: Tack så mycket:D kram!
Carro

Åh så fint det är :D. Fräscht och inbjudande :)

Svar: Tack! Jag är supernöjd:)
Carro

» Lars

Mycket tjusigt. Du har excellent smak Carro. Du kommer att trivas där. Kram på dig😎🙌👩💟👍

Svar: Tack så mycket! Ja det tror jag verkligen att jag kommer göra :D
Carro

Ursnyggt och genomtänkt!

Svar: Tack snälla :)
Carro

Fint! :) Fjädern på väggen var superfin!!

Svar: Tack snälla!
Carro


Kom ihåg


Trackback