slide show

Nöjesfält

I helgen var det Bjärnumskarnevalen, jag har aldrig varit där tidigare men Jack ville dit så jag tog med mig Jill och så åkte vi till Bjärnum med Jack. Han hade så himla kul och log ständigt, det är alltid så roligt att se. 

Dagen handlade verkligen om Jack. Han åkte karuseller, hoppade studsmatta & hoppborg, åt popcorn, drack slush, fångade godis från godisregnet och fiskade upp gosedjur från fiskedammen.  (null)

(null)

(null)

(null)
Det fanns en "läskig" karusell som Jack ville åka. Vi åkte den tillsammans och han älskare den!! Jack ville åka den "200 miljoner gånger till" enligt honom. Jag däremot blev sjukt snurrig i huvudet och lätt illamående haha. Jag har hela mitt liv kunnat åka karuseller utan att må dåligt, älskar verkligen karuseller! På senaste har jag dock börjat bli snurrig i huvudet, antar att det har med migränen att göra. Jill fångade den stunden on camera haha! Vi lyckades även få med Jill på denna och Jack tyckte det var så kul. 

Han kallar Jill för Jillie vilket lät sjukt gulligt och roligt. Hans intryck av Jill var "hon är bra, jag tycker om henne". Hur kan man inte tycka om min bästa vän liksom? 💓
(null)
Vi kände oss båda som unga mammor igår hahah. När jag stod och väntade på Jack under attraktionerna kom jag att tänka på hur oerhört mycket min mamma gjort för mig under min barndom och att det faktiskt inte är jättekul som vuxen att stå och kolla på sitt barn hela tiden men man gör det för barnets skull för det är ju så kul att se glädjen hos barn. Mamma var verkligen med mig överallt när jag var liten. Kolmården, Liseberg, en massa bassänger, nöjesfält osv. Det var ju inte för att hon tyckte det var roligt utan för min skull. Sånt förstår man ju inte då men igår när jag väntade på Jack så förstod jag. Tack för alla tusentals timmar du lagt på att jag skulle ha det kul mamma! 💓💓




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback