slide show

Hemma från Grekland

(null)
(null)
Jag är hemma från Grekland! Kom hem i fredags men efter att ha haft fruktansvärt blodsocker hem (det högsta under 13 år) så mådde jag oerhört dåligt på väg hem. 

Jag har i alla fall haft en helt underbar vecka! Det är lätt en av de bästa sommarlovsresorna hittills. Det har varit en fantastiskt avkopplande vecka och jag känner verkligen att jag har kunnat slappna av till 100%. Jag har läst en massa, solat, badat, gått strandpromenader och bara njutit av havet. 

Min migrän har varit bättre än på länge, jag tog alltid en migräntablett innan jag gick och la mig och ett par dagar tog jag även en efter frukosten innan stranden för jag mådde liksom bra stora delar av dagarna när vi var på stranden! Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag mår så mycket bättre utomlands vid havet, jod från havet? Den friska luften? Ingen aning faktiskt men jag hade glömt hur underbart det känns att faktiskt vara glad och inte behöva ha ont dygnet runt. Jag borde egentligen bo vid havet, det är en stor dröm.. 
(null)
(null)
Jag kan varmt rekommendera Casa Cook! Det är en väldigt avslappnad atmosfär på hotellet, no stress. 

Väldigt fina omgivningar, mycket god mat på hotellet och suverän service!! En fantastisk servitris vid namn Iliana förgyllde verkligen vår vecka, både jag och mamma skrattade så vi grät - verkligen en av de härligaste människorna jag träffat i mitt liv! Saknar henne redan 🤩
(null)
Vädret har varit jättebra, väldigt varmt - cirka 37 grader varje dag men i och med AC på rummet och blåsten vid havet där vi spenderade väldigt många timmar varje dag kändes inte värmen av på samma sätt. 

Det negativa är att det är ett mycket dyrt hotell. Middag för två personer gick på drygt 900 kr, då beställde vi en kyckling, en köttbit, vatten, kaffe och två desserter. Även lunchen var dyr och allt annat som har med hotellet att göra. Maten var dock mycket bra vilket ju var en väldig tur! 
(null)
Jag och mamma bråkade inte en enda gång vilket var så himla skönt och kul!! Jag är så himla glad att jag kunde bjuda med min älskade mamma på denna resa, det är hon så värd så mycket som hon jobbar och sliter - glad att hon kunde slappna av och njuta av vackra Grekland. 

Det känns ju sådär att komma hem igen faktiskt, jag saknar redan Grekland för det kändes som en helt annan värld, en liten oas. Nu blir det ingen solsemester på 1 år, huuur ska jag klara mig fram till nästa sommar? 😫 En rolig sak är att vi i alla fall åker till Warszawa på torsdag, Ed Sheeran har sin konsert på lördag vilket jag ser fram emot oerhört mycket, vi stannar torsdag-måndag och på tisdag börjar jag jobba igen?! Herregud vad semestern gått fort.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback