slide show

TATUERING IMORGON!

Hej hjärtan!
Måndag igen, jag har jobbat hela dagen och fortsatt att jobba hemma. Jag vill verkligen få undan en del rättning nu så fort som möjligt men jag har så mycket att rätta så jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. Mitt i det tillkommer ju också en mängd planering varje dag inför lektioner. Den som säger att lärare är ett enkelt jobb får tänka om typ en miljon gånger. Jag har till och med kompisar som kallar mitt jobb lyxjobb och jag blir rent ut sagt jävligt förbannad varje gång. Finns inget lyxigt med att vara lärare, det är svinmycket jobb. Dock älskar jag mitt jobb 😌
 
Vet ni vad jag ska göra imorgon?? Nej hur vi veta det tänker ni. Jag ska tatuera mig!! Jag är sjukt nervös, min första tatuering någonsin och den kommer att sitta där hela livet. Jag är säker på motivet och jag vill göra den på handleden men tatueraren sa att det är ett av ställena på kroppen som gör som mest ont, ja det blev jag inte lugnare över. Jag vill dock inte ha den på annat ställe. Har någon av er en tatuering? Hur känns det egentligen? Håller man typ på att svimma? Skänk mig en tanke klockan 3 så är ni gulliga. Det positiva är att jag jobbar hela dagen och går innan sista lektionen, jag kommer ha fullt upp och inte hinna vara nervös. Det skulle inte ta mer än en halvtimme sa han. Önska mig lycka till! Det jag är mest rädd för att inte smärtan utan att tatueringen inte ska läka ordentligt. Det är alltid större risk om man har diabetes men mina sår brukar läkas snabbt så jag hoppas det är samma sak här. 
 
Nu ska jag boka flygbiljetter till Polen, wohooo. Ed Sheeran och Warszawa i sommar, yey yey. Kommentarer
» Maria

Jag hoppas det gick bra hos tatueraren idag och att du är nöjd :) Jag har fyra tatueringar. Lite ont gjorde de att göra, men vill man vara fin får man lida pin heter det ju :)

Svar: Jag blev väldigt nöjd med tatueringen :)
Carro


Kom ihåg


Trackback