slide show

Snart fredag

Hej pĂ„ er! 💕
Denna veckan har varit brutal. IgĂ„r var det förĂ€ldrarmöte till strax efter 20 sĂ„ jag var hemma vid 21. Galet, galet trött. Idag var jag ocksĂ„ pĂ„ möte. Allt som ligger utöver arbetstiden gör sĂ„ man blir heeelt slut. 
(null)
Fredag Ă€r sĂ„Ă„ efterlĂ€ngtat.. jag gör typ aldrig nĂ„got pĂ„ helgerna för jag Ă€r för trött. Men ska bli sĂ„ himla skönt att bara ta det lugnt. 
(null)
(null)
Dagens outfit. Fullkomligt Ă€lskar byxorna!! De Ă€r sĂ„ himla classy. Tröjan köpte jag i Polen och det Ă€r en t-shirt som sitter ihop med ett svart spetslinne. Cravings efter Polen.. jag saknar morfar och jag saknar alla mina shoppingcentrum. Älskar att gĂ„ runt med mamma i timmar, shoppa, fika, Ă€ta och shoppa lite till. Morfar börjar bli gammal och det Ă€r hemskt att inte veta om varje gĂ„ng Ă€r den sista vi trĂ€ffas.. usch vill inte ens tĂ€nka pĂ„ det, grĂ€t som en bebis i somras nĂ€r vi Ă„kte hem. I sommar ses vi igen, det verkar i alla fall som om han mĂ„r helt okej i nulĂ€get. 
(null)
Nu ska jag Ă€ta, kolla Wahlgrens vĂ€rld, fixa klart en uppgift till min kurs i polska och förbereda inför morgondagens lektioner. Har Ă€ven prov att rĂ€tta men inte idag.. 

Imorgon ska jag till sjukhuset och fĂ„ botox. Tagga 37 sprutor 🙂🙂 nej inte alls faktiskt, jag hatar det men lĂ€ngtar efter att fĂ„ botox för de senaste veckorna har inte varit roliga. Efter sĂ„ mĂ„nga sprutor mĂ„r man skit sĂ„ jag ska bara hem och vila efterĂ„t. Kommentarer

Kom ihÄg


Trackback