Påsklovet sluuuut

Sista dagen på lovet idag och istället för söndagsångest så är det måndagsångest.. Idag har jag en hel lista med saker som måste göras. Inte minst mina två kurser som jag läser på distans, polska och litteraturvetenskap. Jag vet egentligen inte varför men jag tycker om att ständigt lära mig nytt. Kunskap är makt. Jag beundrar verkligen personer som pluggar, är intelligenta och som man kan ha normala samtal med. Att lyckas utan några som helst studier värderar jag inte alls lika högt som att lyckas med studier i bageget. 
 
I och med att jag kan polska flytande tycker jag att det vore dumt att inte ha några högskolapoäng i det. Jag vet inte riktigt varför men mitt mål är att ha 400 högskolapoäng i bagaget. Jag vet inte varför men det känns coolt att kunna säga; jag har 400 hp. Efter sommaren kommer jag att vara uppe i drygt 330 hp. 
 
Nog om skolan. Jag behöver också förbereda mig inför jobbet imorgon. Stressen och pressen kommer att dra igång igen och jag måste planera upp en del lektioner och rätta lite. Dock känner jag tyvärr inte mig helt kry. Har ont i halsen och lite feber, wahh.. 
 
Har ni haft en bra påsk? Jag ölskar julen men påsken är jag inte lika förtjust i. Min mormor dog under påsken så för mamma är det en tuff tid, jag antar att det har smittat av sig en del. Igår var i alla fall min bror och Jack här. Jag och Jack lekte en massa och det var så mysigt att få krama om honom igen. Jack verkligen avgudar mig och när jag tänker efter känns det så häftigt att ha någon som älskar mig så villkorslöst som Jack gör. Han bryr sig inte om hur jag ser ut, vad jag har för typ av problem eller något annat. Han bryr sig bara om hur mycket jag älskar honom och han ger all den kärleken tillbaka till mig. Vad jag än säger håller Jack med mig haha.. Han älskar min bror oerhört mycket så igår när vi satt vid bordet och åt så tog både jag och min bror en varsin bild på Jack så skulle Jack avgöra vems som blev bäst. Han säger såklart min. Därefter tog vi en selfie var och vems gillade Jack mest? Behöver jag ens skriva det ;-) Tydligen var jag till och med enligt Jack starkare än min bror vilket gjorde Damian lite småsur, i och med att han är väldigt biffig till skillnad från mig haha.. Ja vad jag än gör så är faster tydligen världsbäst. Hjärtat smälter 💓Kommentarer

Hoppas plugget går bra! :) Och jag håller helt med dig, kunskaper är makt verkligen och det är kul att få lära sig nya saker.

Svar: Ja, det är det verkligen! Det är roligt att kunna utvecklas :)
Carro


Kom ihåg


Trackback