slide show

Friyey

Kort dag på jobbet, dock var jag nervös inför sprutorna så jag har väl haft bättre dagar om man säger så. 
(null)
Botoxsprutorna på sjukhuset gick bra, tappade räkningen där efter 30 men landade på runt 37-40 st. Det är verkligen obehagligt, ansiktet och huvudet är ju inget normalt ställe att sticka sig på. Värst är sprutorna i käken, det är så äckligt så jag tror på riktigt att jag ska svimma varje gång. När han sticker in nålen känns det som om hela ansiktet blir paralyserat, sjuuukt vidrigt. När jag tänker efter är det galet hur mycket smärta jag står ut med, så mycket så det var inte ens speciellt farligt att tatuera mig. Gjorde mindre ont än mycket annan smärta jag är med om. 
(null)
Tatueringen läker fint, den är knappt ens röd längre. Jag smörjer några gånger per dag, har hört att tatueringar börjar klia fett mycket efter någon dag men jag har varit skonad från det hittills. Jag är jättenöjd och glad över att jag vågade tatuera mig. Nu längtar jag bara tills den har läkt helt. 

När jag kom hem från sjukhuset fick jag värsta migränen på länge. Låg orörlig i soffan i timmar, härlig fredagskväll.. nej, livet med migrän suger. Imorgon ska jag ta det lugnt och ladda batterierna. Älskar lördagar 🤗Kommentarer

Kom ihåg


Trackback