Tips Refunder

Inlägget innehåller annonslänk.
 
Ni kanske ser att vissa av mina inlägg innehåller en annonslänk. Det är för att jag nu kan länka vissa saker jag köpt, klickar ni på länken så kommer ni direkt till hemsidan där jag köpt plagget. Så slipper man leta på en massa olika sidor. Förhoppningsvis ser ni något ni gillar.
 
I detta inlägg tänkte jag tipsa om en sjukt bra sida som jag använder mig av i princip varje gång jag ska beställa något via nätet. Refunder heter sidan och klickar ni på namnet kommer ni direkt till hemsidan. Refunder är en sida du shoppar via och får tillbaka pengar på varje köp! För bra för att vara sant? Ja det trodde jag också från början men det är helt gratis och man får faktiskt pengar. Jag har sammanlagt fått 3427 kr av Refunder. Man kan betala ut till sitt konto när man samlat ihop 100 kr så jag har inte fått alla pengar samtidigt.
 
Refunder går till som så att man registrerar sig på sidan här blir man medlem och sen varje gång du ska shoppa på nätet så loggar du in på Refunder och klickar på t.ex. Nelly.com och sen shoppar du som vanligt. För att du har gått via Refunders hemsida får man då ett antal % tillbaka på det man shoppar. Brukar ligga på 2-5%.
 
Jag får inget betalt av Refunder för att skriva detta inlägg, jag tycker bara det är ett grymt tips och sjukt enkelt att få ihop lite extra pengar.Kommentarer

Absolut en bra sida :)

Svar: ja det tycker jag verkligen :)
Carro

» My

Bra tips :D

Svar: :D
Carro

Måste sätta mej in i det där någon gång

Svar: ja det tycker jag :)
Carro

Verkligen så bra tips!!

Svar: ja det är superbra :D
Carro

men hur vet man vilka hemsidor man kan använda refunder på?

Svar: När man blir medlem så finns det en lista med alla affärer där det går att använda refunder så bara klickar man sig vidare :)
Carro

jag använder mig också av annonslänkar, himla smidigt :D

Svar: vilken sida använder du dig av gällande annonslänkar? :)
Carro


Kom ihåg


Trackback