Hurtigt Carro

Hola!
 
Idag var jag kvar på jobbet till 17.30, varför går jag aldrig hem som normala människor?? Är nästan alltid kvar till sist.. Hur som helst ska jag fortsätta jobba ikväll för har en hel del att planera. Den som sa att det är lätt att vara lärare.. Vissa dagar jobbar jag 9 timmar på jobbet plus cirka 3 hemma. Vem jobbar 12 timmar per dag liksom? Hmm nåja, först blir det Halv åtta hos mig och Idol. 
 
Sen har jag igen valt att plugga lite kurser på distans. Fråga mig inte varför. Jo men jag tycker det är någorlunda roligt att utbilda mig, att få ännu mer kompetens än vad jag har. Just nu har jag 300 högskolepoäng och nu satsar jag på 37,5 till. Denna termin valde jag att läsa sociala medier, spanska och polska. Det blir kul hoppas jag. Om inte annat så ska jag verkligen försöka få löneförhöjning när det är dags för det samtalet för det är inte jättemånga som har den nyaste utbildningen, lärarlegitimation och 337,5 hp.
Har varit en ganska seg måndag rent generellt. Hoppas tisdagen bjuder på lite fler roligheter. Puss!Kommentarer

Men huvva då! Hoppas du får lite tid över till att ta hand om dig själv också :)

Svar: Ja hehe, det ska jag försöka att hitta:)
Carro

Så mysigt med Idol, och gud vad kul att läsa sociala medier!!<3

Svar: Ja det verkar vara en riktigt intressant kurs! Dock tror jag inte att jag kommer kunna läsa den, den verkar mycket jobbigare än jag trott! Kommer nog inte gå att kombinera med jobb :(
Carro


Kom ihåg


Trackback