Lördagslista

(null)

Vad har du på dig idag? 
Riktigt sköna "hemmakläder", en tröja från Victoria Secret och ett par mjukisar från Calvin Klein, favoritkläderna hemma - lätt.
 
Vad lyssnar du på idag? 
Niall Horan! Jag är verkligen en sådan människa som lyssnar sönder 2-3 bra låtar, då lyssnar jag enbart på dessa i någon/några veckor och sen bara lämnar jag låtarna och lyssnar typ aldrig på de igen.. Är det bara jag som är sån? Hur som helst är Since we´re alone från hans nya album en stor favorit just nu.
  (null)

Vad är du på för humör idag?
Jag har migrän men annars är jag på bra humör. 
 
Helgens planer? 
Nu är det lov vilket faktiskt är jätteskönt. Lite oklart vad som händer i helgen, antingen träffar jag Anton eller så stannar jag hemma. Jag tycker verkligen det är så skönt att bara vara hemma. När jag kollar på sociala medier och ser alla som festar varje helg så känner jag bara att det är helt meningslöst för mig. Ett sådant liv ger mig ingenting. Jag tycker om att vara hemma och umgås med familjen eller träffa mina närmaste vänner. Träffade i alla fall Jack idag, vi åt lunch vilket var mysigt.
(null)

 
 
Vad var det roligaste som hände denna veckan?
Det har inte hänt speciellt mycket denna veckan förutom jobb, jobb och ännu mer jobb. Det roligaste har nog varit att jag är uppskattad på jobbet och att veckans lektioner har gått riktigt bra. Har så härliga elever, jag älskar mitt jobb! Nu är det höstlov vilket dock ska bli väldigt skönt. 
 
Veckans fundering? 
Jag har jobbat alldeles för mycket på senaste och sovit alldels för lite. Den största funderingen är hur jag ska få vardagen att räcka. Det funkar inte att sova 5 timmar men jag kommer hem sent och har då en massa saker att göra, dygnets timmar räcker inte till... Dock vet jag att jag måste tagga ner, jag och mamma bråkar om det typ varje dag. Jag vet att hon endast säger det till mig för att hon bryr sig men jag tycker allt tjat blir väldigt jobbigt. So what om jag spenderar alldles för många timmar på jobbet efter att jag har slutat? Jag hinner ju inte med allt plus att jag tycker om att vara på jobbet men i längden förstår jag väl innerst inne att det inte håller. Jag måste bli bättre på att slappna av och släppa jobbet vissa kvällar men samtidigt tycker jag det är så kul och kommer ständigt på nya idéer och liknande. 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback