Jag lever

Hej bloggen!
 
Gud, jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera under vardagarna. Dock är jag så galet trött efter jobbet och i och med att jag inte har supermånga läsare så känns det "onödigt" att lägga en massa timmar på bloggen när det ändå inte är så många som läser som jag hade velat. Ska dock försöka uppdatera för er som hänger här såklart men det är ju alltid roligare att blogga om det når ut till flera. 
Vad har hänt i veckan då? Jo det har varit en tuff vecka på jobbet. Jag har kommit hem väldigt sent varje dag. Började med mina utvecklingssamtal i måndags. Nu har jag haft mina 5 första utvecklingssamtal i livet, det känns väldigt vuxet. Jag måste säga att det känns konstigt att jag är sådär 15-20 år yngre än föräldrarna men jag tycker att samtalet gick väldigt bra och jag är stolt över mig själv :-) 
 
Annars har jag fixat mina fransar, det är såå dyrt och sjukt onödigt bortkastade pengar men jag kan typ inte leva utan fransar.. Handlar nog mest om bekvämlighet att jag nu kan sova 15-20 minuter längre på morgonen i och med att det nu tar max två minuter för mig att sminka mig och fixa håret. I torsdags var jag på bokprat men annars har det absolut inte hänt någonting utöver jobb. Nu är det en vecka kvar till höstlovet. 
 
Jag ser fram emot en rejält lugn helg, ska inte göra mycket alls idag. Skönt!Kommentarer

Blir det nån resa på höstlovet?:-)

Svar: Tyvärr inte :(
Carro


Kom ihåg


Trackback