Höstlov

Har ni också höstlov nu? Ni som går i skolan alltså.
 
På min skola har vi jobbat in de tre dagarna så vi är lediga detta lov. Dock ska jag till jobbet idag, helt frivilligt och utan lön hehe men jag känner att jag måste jobba undan en del saker så att jag ska få ett inre lugn. Planera upp lektioner för några veckor och få jobb gjort helt enkelt. Tänkte vara där till 13.30 ungefär och sen ska jag och mamma till sjukhuset i Kristianstad för jag ska göra ögonbottenfotografering som är ett måste när man har diabetes. Man får droppar i ögonen vilket gör att jag sedan ser suddigt i flera timmar. Sjukhus ger mig alltid ångest och min största rädsla är typ att min syn ska försämras, det är en av följdsjukdomarna med diabates som gör mig livrädd. När den hemskheten är över ska vi äta i Kristianstad. 
 
Annars är veckans lovplaner som följer;
 
Tisdag; kanske äta med Bengan? 
 
Onsdag; åka till Kristianstad med Thea. Vi ska gå på stan lite och sedan möta upp Anton för att kolla på bio. Efter det ska vi äta på restaurang.
 
Torsdag; träffa Jill?
 
Annars har jag inga planer för resten av dagarna. Ska ta det lugnt och samla krafter! Behöver fixa i mitt framtida rum också, jag beställde ett skrivbord igår så jag är taggad på att bygga upp mitt drömrum :-)
Ni som är lediga, vad ska ni hitta på? ♥Kommentarer

Jag ska mest ta det lugnt. Inget höstlov, men ledig till på torsdag :)

Svar: Skönt! :) Hoppas du hade en bra ledighet!
Carro

jag har ej lov men jag jobbar bara 2 gånger i veckan =) måste vara skönt med lov =) fin bild

Svar: Tack! Ja det är skönt med lov :)
Carro


Kom ihåg


Trackback