En tisdag

Hej på er!
 
Lovet är slut och en ny jobbvecka har börjat. Jag känner väl inte riktigt att jag har kunnat slappna av som jag borde under detta lov p.g.a. att jag ständigt tänker på jobb och har galet mycket att göra. Jag vet ärligt inte hur jag ska hinna med allt rättningsarbete till innan jullovet då betygen ska vara satta. Annars hade jag ett rätt bra lov. En härlig blanding av att träffa kompisar och spendera tid med familjen. En rolig sak på tal om jobbet, idag fick jag höra väldigt goda ord från en kollega angående mitt jobb. Det hon sa gjorde mig otroligt glad, varm i hjärtat och stolt över mig själv. Tusan vad härligt det känns att vara uppskattad på jobbet. 
 
Idag var jag på sjukhuset för att ta botoxsprutor, äntligen! De sista 10 dagarna har varit ett rent helvete med smärtan, konstant smärta dygnet runt - fy vad det tar på krafterna. Idag fick jag ännu fler sprutor än jag brukar, 39 stycken för att vara exakt. Det är ju inte jättehärligt om man säger så, jag ligger där på sjukhuset och är lika nervls, illamående och svettig som vanligt. Nu tar det några dagar innan botoxen börjar ge effekt Har tyvärr riktigt ont i huvudet just nu så ska ta en tablett till, suck.. Så himla gulligt av mina elever som skickade mejl till mig för att höra hur jag mår efter alla sprutor. Jag älskar mitt jobb. 
Ni som har åldern inne för att jobba, vad jobbar ni som? Har ni också det väldigt stressigt på jobbet? Kommentarer

Jag är medicinsk sekreterare-) Det är stundom väldigt stressigt och högt tempo,stundom rätt lugnt och inte lika mkt att göra.

Svar: Spännande! Jobbar du på sjukhus då eller?
Carro

Jag jobbar som jurist och har också massor att göra. Men tror ditt jobb är stressigare - tror alla jobb inom skola och vård är de allra stressigaste.

Svar: Åh vad spännande att vara jurist! Kan tänka mig att det också är väldigt mycket att göra. Jo, jobb inom skola (och vård tror jag) är oerhört stressigt och mycket slit :/
Carro

Jag jobbar också med människor, vilket som du säkert vet är både stressande, utmanande, utmattande och så otroligt inspirerande! Jag trivs bra med mitt jobb och ser med stolthet tillbaka på föregående vecka och min arbetsinsats i ett mer akut skede. Jag ser samtidigt fram emot helgen och en paus från andra människors livsöden.

(Sent) Svar: Tack, vad kul att du gillar min nya väska från River Island!

Kram

Svar: Förstår dig att det måste vara tufft! Men som du skriver; det är oerhört inspirerande att jobba så pass nära människor :) Och väldigt utvecklande.
Carro


Kom ihåg


Trackback