slide show

Nästa gång hörs vi från Polen

Hej på er!

Är superstressad, vet inte om jag berättat men jag åker i alla fall till Polen och jag har inte packat än. Det vankas bröllop på lördag, 100 personer. Min kusin gifter sig och jag ser verkligen fram emot att åka till Polen några dagar och byta miljö. Älskar Polen så det ska bli riktigt nice. 
 
På söndag är det grill, de har typ ett tvådagars bröllop. Annars ska vi shoppa, träffa morfar och äta gott såklart! KFC och Pizza Hut ♥♥
 
Jag ska köra på ett polskt simkort igen, hoppas det går! I så fall delar jag internet från mobilen och kommer kunna blogga, mer än jag gjort här på senaste för uppdateringen har varit dålig. Förlåt.
Bild från Polen i somras.
 
På fredag ska jag spraytana mig, lyckades på något konstigt sätt övertala mamma trots att hon efter förra gången var tydlig med att jag aldrig mer får göra det. Hehe jag är bäst på att få som jag vill förr eller senare.
 
Igår gjorde jag fransförlängning första gången i mitt liv. Blev superfint och det är galet skönt att slippa sminka sig men jag lyckades nog få lim i ögat för ena ögat är katastrof och svider så in i helvete. Är helt röd och ahh kaos, jag köpte ögondroppar idag så jag hoppas det går över för atm gör det as ont.
 
Förra gången glömde jag min kamera i Sverige, den ska packas ner NU. Puss, hörs från Polen ♥ Kommentarer

Men usch vad obehagligt med limmet i ögat! Kul i alla fall med bröllop i Polen! :)

Svar: ja det ska bli roligt :)
Carro

» Johan

Jo, det har jag ett minne av att du har nämnt, att det skulle bli bröllop i Polen :)
Hoppas ni får det grymt!

S: Ja det var verkligen en helg med två ansikten. Vi vann ändå fyra matcher och toppar tabellen, så det är ju bra, men för egen del vet jag ju att jag kan bättre, så jag är inte helt nöjd med min insats...

Svar: tack :D
Carro

» Sofie

Varför vill inte din mamma att du gör spraytan? :o

Svar: för att det färgar av sig och luktar fett illa :p
Carro


Kom ihåg


Trackback