slide show

Konfirmation och..konfirmation igen

Fredag! Hur skönt? Jag sov sjukt dåligt i natt, vaknade vid 6 och det kändes som om jag på riktigt hade blivit överkörd av något. Min första tanke var jag måste ta mitt blodsocker!!! Sagt och gjort, hade legat på drygt 20 hela natten, det går verkligen inte beskriva med ord hur man mår då. Tog en evighet innan jag lyckades ta mig upp ur sängen och tänkte stanna hemma men plikten kallar så jag åkte till jobbet. Trodde jag skulle spy och svimma vid lunch men senare blev det bättre. Det är helt sjukt vad blodsockret kan ställa till med i kroppen :( jävla sjukdom!
 
Hur som helst var det inte det som inlägget skulle handla om utan jag tänkte visa lite fler bilder från konfirmationen förra veckan.
Adrian vännen!! Och så världens härligaste Daniel bakom, den killen är verkligen suvären haha. Längst bak har vi William, också en toppenkille!
William och Daniel.
Tycker den här bilden utstrålar så mycket lycka. Grattis William!
Ännu mera lycka. Härliga Angelika och hennes pojkar. Kacper på bilden i mitten.
Simon
Bröderna Adrian och Semir / Jag och Adrian och sen härliga gänget ♥
 
Imorgon (lördag) ska jag till kyrkan i stan för Thea konfirmeras! Även fina bff och Alonso, ska bli så kul att träffa de igen! Jag ska dit med Bengan och därefter ska vi hem till Thea och fira hennes konfirmation. Hoppas på bra väder! Har ingen aning vad jag ska ha på mig men det löser sig väl det med.Kommentarer

Så många härliga bilder! <3 Kramis

Svar: tack! kramis<3
Carro

Men fyyy vad jobbigt! Usch att man kan må så dåligt utav det =( <3

Svar: ja det är verkligen inte kul :( <3
Carro

Oh tufft att värdet var så högt då :(( Men härliga bilder, vädret såg ut att vara fint :)

Svar: ja diabetes är en skitsjukdom :(
Carro


Kom ihåg


Trackback