En bra fredag med andra ord

Hola amigos!

Rätt tuff dag på jobbet men finns alltid guldkorn som lyser upp även de jobbiga dagarna. Efter jobbet åkte jag till Burger King för att möta upp mamma som bjöd sina elever på mat där, träffade Alexandra och vi passade på att diskutera om USA resan, vi åker snart!! 
 
Därefter åkte jag vidare till Kvantum för att möte upp Jack, han fick sina födelsedagspresenter i efterskott och det var superkul att äntligen få träffa honom igen, stora 4 åringen. ♥ Katab och gänget stod och sålde bakverk utanför Kvantum så bidrog såklart med en slant till deras klassresa! Har varit sjukt varmt idag också?? Trodde jag skulle dö i mina svarta kläder, jisses.
Så himla härlig och spontan bild haha, min lilla galning!
Glad kille med en dansande robot. 
Strax innan solnedgången tog jag min cykel för att bege mig ut på en runda. Jag träffade på Isac och Melwin vid lekplatsen så jag hängde med dem i närmare 45 minuter. Riktigt längesen jag träffade killarna och de visade sina parkour tricks, Markuuuuus var också med (aldrig sett killen innan men fett härlig haha), längesen jag skrattade så mycket. Sen cyklade jag hem och åt. 
 
Nu ikväll har jag pratat med Alexandra och vi har fixat esta inför USA, det är typ ett visum. Ska strax boka flyg och hotell i Stockholm tänkte jag. 
 
Ha en fortsatt mysig fredag, puss. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback