slide show

Vårtips; stilrena skinnarmband

I samarbete med sportarmbandet.se
Hur härligt är inte vädret då? Det börjar gå mot ljusare tider, ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Under våren är det ju en hel del ledighet så även om det är några månader kvar till sommarlovet så är det ju en hel del ledighet så det går snabbt! Härligt med långhelg för min del! Torsdag, fredag, lördag och söndag. Vilken lyx.
 
Idag har jag varit ute med kameran en stund. Älskar att fota i bra ljus. Ser verkligen fram emot resan till USA, tänk att fota Grand Canyon?? Dröm! Idag fotade jag inte lika spektakulära omgivningar som Grand Canyon, området där jag bor fick räcka för idag. Jag fotade dagens outfit och även det här!
Mina nya skinnarmband kommer från ett märke som heter Intrigue, man kan läsa mer om deras nyheter för våren och sommaren. De har framförallt armband för vardagsbruk i alla möjliga material. Båda armbanden som jag har fått är gjorda av mjukt skinn och med smycken och detaljer av stål. De har även ett herr-sortiment med massor av snygga armband för killar, kika in och kolla!
 
Jag fullkomligt älskar armbandet i roséblandat guld med den svarta skinndetaljen. Så himla sött men ändå classy. Hjärtat är enligt mig en gullig detalj. Det silvriga är mycket mer stilrent men båda passar till våren. Tänk armbanden och en skinnjacka, snyggt!
Vilket gillar ni mest? Det guldiga eller silvriga?
Än så länge är det lite för kallt för skinnajacka (tycker en tjej som verkligen alltid fryser) men jag har i alla fall bytt ut min tjocka vinterjacka till en lite tunnare dunjacka från Ralph Lauren. Hoppas på att kunna inviga någon lite tunnare jacka i Dublin, bara 16 dagar kvar! Ska bli så skönt att byta ut Sverige mot en lite annan miljö.
 
Vad har ni gjort idag? Tell me ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback