Underbara lördag

Hur skönt med lördag?
MIna planer för lördagen är att ta det lugnt. Jag orkar inte ens träffa någon kompis. Låter kanske jättekonstigt men jag tycker det är såå skönt att bara vara hemma. Missförstå mig inte, jag älskar att umgås med mina vänner men jag behöver mitt space. Jag behöver inte träffa folk så ofta, det tar mycket energi. Jag behöver ladda mina batterier genom lite ensamtid. Jag har tidigare skrivit att jag är introvert (motsatsen är extrovert och sådana personer får energi genom att vara med andra människor). Tycker det är såå intressant att läsa om introvert personlighetsdrag för det stämmer läskigt bra in på mig. Googla introvert och gör ett test för att kolla om du också är det eller om du tillhör den extroverta delen som cirka 70% av jordens befolkning gör.
 
Mina planer är att fortsätta fixa i min walk in closet, blogga och bara ta det lugnt med datorn. Ska även hinna plugga lite.Kommentarer

jag borde verkligen umgås, haar inte gjort det på evigheter >.< men orkar typ inte. Är inte introvert, men är rätt deppig och stressad, så jag försummar mina vänner typ.

Svar: inte jag heller.. tycker det är ganska jobbigt att umgås med folk faktiskt haha! stressar så mycket på jobbet varje dag och då är jag bland folk hela tiden så på helgerna tycker jag verkligen det är så skönt att bara sitta hemma..
Carro


Kom ihåg


Trackback