slide show

Singapore?

Ni som känner mig vet att mitt största intresse är att resa, det finns verkligen ingenting bättre! Jag fick för ett tag sedan en idé om att jag bara måste spendera nyår utomlands. Min dröm hade varit att vara barfota på stranden när det slår om till 2018 och se raketerna i skyn och jag lyckades få med mamma på min tanke om att åka till Mexico men vi har börjat tveka. Dels finns det hajar i Cancun och dels känns det som ett ganska otryggt land i och med den otroligt höga statistiken över antal mord. Det mördas hej vilt i Mexico, dels pga drogkartellerna men också handeln med döda människors organ. I nuläget är jag helt enkelt lite för rädd för att åka till Mexico, även om jag absolut kommer vilja besöka landet inom några år! Sen kollade jag Karibien men det är svindyrt. Får nog ge upp det där med att stå på en strand. 
 
Igår under min pluggpaus kom jag dock att tänka på Singapore. Har innan funderat lite på det men igår googlade jag runt lite och blev helt kär. Wow vilket ställe?! Man åker inte dit för att ligga på stranden men i december är det närmare 30 grader så frysa gör man inte. Verkligen ett helcoolt ställe, liknar Dubai på många sätt. Tryggt ska det också vara, väldigt viktigt för mig. Tänk att få fira nyår i Singapore? Uppleva häftiga dagar och avsluta året med att se fyrverkerier på en helt ny, för mig, plats på jorden. 
Imorgon ska jag kolla upp biljetter och sen verkar det för tusan som om vi bokar Singapore!! Ska inte ta ut lyckan i förväg men ahh!!
 
Har någon av er varit i Singapore? Eller känner någon som varit? Åsikter?



Kommentarer
» Iza

Har inte varit där men det låter ju inte helt fel! Är så rädd för att resa, kan typ bara tänka mig Island, Irland, Tyskland... lite sådär 🙄 Just nu vill jag ingenstans förutom Irland och lite olika platser i Sverige. Men visst blir jag avis när jag läser om andras resor! Lycka till! :)

Svar: Varför är du rädd för att resa? Flygrädd eller rädd för annat? Själv är jag smått flygrädd, att flyget ska krascha och så.. Och nu med terrorhot gör det ju inte saken bättre! Irland ska jag till nu i påsk, ser verkligen fram emot det! :)
Carro

Kan verkligen rekommendera Singapore. Det är en speciell stad/land.

Svar: det blev att boka! :) ser fram emot att besöka!
Carro

» Sarah

hej allt bra

Svar: ja absolut, själv med?
Carro

Båda låter spännande. Just nu är jag INTE sugen på att resa, tycker det är så läskigt och har PRECIS hämtat mig från Italienresan, haha >.<

Svar: haha! vad hände på Italienresan?
Carro

Att fira nyår utomlands vore verkligen magiskt på alla sätt å vis. <3

Svar: ja verkligen! ett måste någon gång i livet :)
Carro

Perfekt ställe att resa till! En av världens renaste länder, fin arkitektur, natur, ett mångkulturellt land med människor från olika länder! Maten är sisådär om du vill äta god mat, fina stränder rekommenderar jag Thailand! :)

Svar: Tack för att du delar med dig :) har ungefär fått den bilden av Singapore som du beskriver. Denna gången är vi inte ute efter stränder, känns inte som det finns bra såna i Singapore nämligen :)
Carro


Kom ihåg






Trackback