Mot Stockholm och Ed Sheeran

Nu ska jag packa det sista och sen drar jag och mamma till Stockholm! Vi tar flyget från Kristianstad och är framme efter drygt 1 timme. Helt underbart om man jämför med tåg, hade aldrig klarat. Sen ska vi ta taxi till Globen hotell, hotellet som ligger vägg i vägg med Globen. Vi är framme rätt tidigt så vi tänkte äta lunch någonstans och kolla in omgivningarna lite innan vi fixar oss på hotellrummet inför kvällen.
Vårt fina rum, hoppas det är lika fint IRL haha!
Klockan 19 börjar Ed Sheeran konserten! Jag har varit i Globen en gång innan och det var riktigt mäktigt fast jag var rätt liten då så är supertaggad nu!
Varken jag eller mamma kände för att köa utomhus för att komma in i Globen så vi har bokat bord på Grand Escalier, en fransk restaurang som ligger i direkt anslutning. Den är svindyr!!! En rätt kostar 400 kr, helt galet. Kanske normala Sthlm priser?? Vad vet jag men inte normala priser i Hässleholm i alla fall. Hur som helst så gjorde vi detta för att slippa köa, nu kan vi gå direkt från restaurangen in i Globen - lyx!
Efter konserten ser jag fram emot en god sömn, sova på hotell är ju inte helt fel. 
 
På fredag ska vi äta hotellfrukost och sedan tänkte vi ta taxi in till Stockholm city och hitta på något där. Ingen aning om vad vi ska göra men något kul blir det säkert! Något jag absolut inte får missa i Stockholm? Flyget hem går vid 18 på fredag.
 
Så taggad!!Kommentarer

Nej det är inte normala Stockholmpriser! ;D Jag skulle rekommendera Gamla Stan, supermysigt! Men inte så mycket shopping kanske ;) Om du vill shoppa så är ju området runt NK grymt med till exempel Mood-gallerian och den stora shoppinggatan som kommer fram till Hötorget där det ligger en superb Pizza Hut haha :D kramis!

Svar: Gamla stan hann vi inte med :( men mood och NK :D puss
Carro

Hoppas ni hade en riktigt bra kväll igår och har fått sova gott på hotellet!☺
sv: Denna gång gick resan till Cannes som bjuder på härligt strålande sol!☺

Svar: vi sov riktigt bra på hotellet! älskar sköna hotellsängar haha :) åh så kul!!
Carro

men oh my, sååå roligt :D Avundsjukan är total!

Svar: Ed var verkligen helt magisk!! vill bara göra om det..
Carro


Kom ihåg


Trackback