Min vardag

Börjar med att catcha upp med lite vardagsbilder. Under veckan som gått har jag jobbat, jobbat, jobbat och efter jobbet har jag lagt i princip alla mina vakna timmar på den andra grejen trots att jag varit stendöd efter jobbet. Det tar verkligen på krafterna att jobba heltid. 
Den supersnygga Morris tröjan fick jag av mamma i födelsedagspresent, love! Bilden till höger, sponsrad av Dubai?? Nej så bra är det inte, men tröjan är i alla fall köpt i en av Ralph Lauren butikerna i Dubai, älskar den också.

Igår var jag på Väla men det misstaget gör jag aldrig om en lördag.. Det var kaos med folk!! Verkligen så mycket folk att det inte ens fanns lediga platser vid maten, helt galet. Jag hatar verkligen stora folksamlingar, får på riktigt panik och vill bara börja gråta och springa därifrån. För första gången blev det inget köp för mig, alls. Jo 2 pennor köpte jag. Men åt gott gjorde vi. Ni kanske blir lika förvånade som jag själv men jag har typ slutat shoppa?? Nu gäller det verkligen att spara allt jag bara kan för annars kommer jag aldrig få ihop till alla resor jag planerat. Räknade lite på det och hamnade på över 100 000 kr, ehhhh? SLUT MED SHOPPING, jag kan faktiskt! Kommentarer

Ja vill man resa och det kostar en del får annat stå till sidan :)

Svar: ja verkligen !:) svårt men det ska gå.
Carro

Jag behöver också sluta shoppa, my god... lägger SÅÅÅÅÅ mycket på shopping,,,,

Svar: jag med!! helt galet egentligen men shopping är typ life, hehe..
Carro


Kom ihåg


Trackback