Jumeirah beach Dubai

Vår tredje dag i Dubai började med att åka yacht i några timmar, har kvar fler bilder men tänkte att det kan bli kul med lite variation. Efter att båtturen var över så tog vi taxi tillbaka till hotellet för att spendera några timmar på stranden Jumeirah beach som verkligen är en helt fantastisk strand! Turkost vatten, vit sand, bra service och helt amazing utsikt över alla höghus längst med stranden.
För att svalka oss i värmen tog vi en liten glasspaus.
Kameler på stranden, bara i Dubai.. Såå himla häftigt, tror inte man förstår om man inte varit med om det. Man ligger och solar eller badar och helt plötsligt går kameler förbi.
Riktigt sköna solstolar och stora parasoll!
Vi åt gemensam lunch på en av hotellets serveringar. Sällskapen var sjukt trevligt och vi hade jättekul men maten var överskattad.. Sjukt dyr men faktiskt inte ens mer än okej. Medel! Synd på ett sånt bra hotell överlag.
 
Hur härlig var inte denna dagen?? Love Dubai!Kommentarer

Oj vad underbart! <3 Kramis

Svar: verkligen! kram <3
Carro

Så härligt ni har det!! hur länge blir du borta??

Svar: bilderna från Dubai är från oktober så är tyvärr inte där nu hehe :)
Carro

Ser härligt ut, synd på maten dock!

Svar: ja det är alltid tråkigt när maten inte lever upp till ens förväntningar!
Carro

Wow så häftigt och gott :D

Svar: jaa :D
Carro

Men nej vad avis jag blir nu! Det ser så sjukt härligt ut! Kameler är underbara djur, fick äran att klappa ett par en gång så sjukt mjuka och söta!

Svar: håller med! red på en kamel en kväll i Dubai på stranden, en av de roligaste sakerna jag gjort! kände mig såå fri :)
Carro

Aha, he he


Kom ihåg


Trackback