Before I die...

Jag brukar ofta kolla efter inspiration till min bucketlist på saker jag vill göra men det finns ju faktiskt saker man redan gjort också.
Spend a week without makeup on / finns det något skönare, på riktigt? Jag har spenderat mycket längre än en vecka utan smink, två månader utan smink rättare sagt. Jag sminkar mig aldrig på sommaren. Så fort jag blivit lite brun struntar jag i sminket och det är såå skönt. Vägrar smink utomlands!
 
Visit Dubai / var i Dubai på höstlovet och det är den bästa resan någonsin. Är kär i Dubai och ska tillbaka dit. När vet jag inte men vet att jag ska. Världens bästa ställe.
 
Get away / detta tror jag att alla människor behöver ibland. Bara komma bort. Allra bäst är att komma bort där det finns sol och en strand. Det är allt jag behöver, det är då jag kan slappna av till hundra.
 
Have a wardrobe filled with lots of cool clothes / Jag har ju som ni vet precis fixat en walk in closet. Jag är inte klar med den än för jag har haft så mycket på jobbet så det fick bli en liten paus men min WIC är dröööm!
 
Walk on the beach / vilken frihet. Vilken lycka. Vilken glädje. Bästa känslan i hela världen. Känner mig aldrig så fri som jag gör på en strand.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback