Jetlag?

På svensk mark! Shit vad sliten man är nu. Flyget mellan LA och Dallas gick bra fast nästa mellan Dallas och London som var på drygt 9 timmar var helt galet drygt, sen var det turbulens ett flertal gånger och jag blev verkligen livrädd. Tänkte typ nu störtar flygplanet och jag kommer dö, usch obehagligt! På slutet av den flighten fick jag sjuk migrän och började må rejält illa. Tog en migränmedicin men den hjälpte inget. När jag och Frida skulle sätta oss och äta så kände jag ett sjukt illamående och var tvungen att springa till toaletten, skakade i hela kroppen samtidigt som jag grät inne på toalettgolvet, gud såhär i efterhand var det verkligen hemskt. Fick i mig lite mat och trodde det blev bättre men hade fel för nästa attack kom och det var den maten. Sen hade vi riktigt bråttom till gaten så jag hann inte köpa medicin och trodde jag skulle dö på vägen typ. Väl inne i flygplanet fick jag sätta mig längst bak nära toaletterna och personalen ombord var verkligen supersnälla. Jag sov nästan hela flygresan och illamåendet var mycket bättre, kunde till och med äta på hotellets restaurang nu på kvällen med Alexandra. 
 
Någon som vet vad som kunde hänt? Hade det varit matförgiftning så fortsätter man väl spy mycket längre eller? Kanske finns med några timmar också bara. Är det sjuk migrän i kombination med jetlag och 20 i blodsocker? Lite sömn? Jag har ingen aning men hemskt var det. Är det någon av er som har dåliga jetlag upplevelser? 
I natt sover jag och Alexandra på hotell på Arlanda och tar flyget hem imorgon, skönt faktiskt. Då får jag äntligen träffa mamma efter 2 veckor, saknat henne!!
 Kommentarer

Åh fy vad läskigt, men vi hade också super turbulens när vi åkte till USA däremot och inte hem. Men hört att det är mycket turbulens just över Atlanten men det är aldrig kul :(

Svar: nej det är sjukt läskigt, trodde på riktigt jag skulle dö:(
Carro


Kom ihåg


Trackback