En helt klart minnesvärd resa

Köpte wifi på flygplanet, funkar faktiskt jättebra på mobilen men sämre på datorn men ska försöka blogga lite. Tänkte sova också, gärna så många timmar som möjligt. Har hört att jetlagen blir mycket jobbigare från USA till Sverige än tvärtom? I USA var det jobbigt första dagarna typ, jag vaknade supertidigt och var hur pigg som helst, annars kände jag inte av mycket.
 
Nu ska jag bara vara hemma så kan egentligen sova till 15 om min kropp känner för det, så skönt.
USA resan har varit grym på så många sätt! Jag har upplevt helt fantastiska platser som jag aldrig hade upplevt innan, vi har sett så sjukt mycket och varje gång blir jag helt mållös över att vår jord är så satans vacker. Tappade verkligen hakan flera gånger, får ni chansen att uppleva dessa ställen så åk dit!! Har så många favoriter.
 
Jag har lärt känna nya vänner, guuud jag saknar redan Moa och Nellie. Shit vad mycket vi har skrattat, och Janelle älskling "It´s from Miss guided people!!", åhh haha ♥ Hoppas verkligen på att få hänga med dessa girls igen. Alla deltagare var verkligen supertrevliga! Jag har lärt mig saker om mig själv och jag har varit hemifrån under 2 veckors tid, något jag aldrig tidigare varit. Jag har fixat både diabetes och migrän med motgångar men det har gått. Dagarna har varit fruktansvärt intensiva, vi har ofta sovit mellan 2-4 timmar men vi har hunnit med otroligt mycket. Jag vet inte hur många bilder jag har att visa er, kommer nog aldrig ta slut.. 
 
Men hey, var har kommentarerna tagit vägen? Var är niiii? Kommentarer

Kom ihåg


Trackback