Days...

De senaste dagarnas händelser..

I torsdags var jag på jobbet till kl 20 för det var föräldrarmöte och jag träffade min blivande klass som jag ska vara mentor för. När jag var i personalrummet så råkade jag klämma mitt finger i dörren och det är inte vilken dörr som helst utan en dörr som stängs av sig själv och den är jävligt tung. Mitt finger fastade alltså där och jag har på riktigt i hela mitt liv aldrig upplevt en värre smärta. Jag trodde mitt finger skulle ramla av. Det var så sjukt obehagligt. Som tur är var skolsköterskan fortfarande kvar så hon kollade på det och sa att jag hade väldigt mycket tur för det kunde gått rejält illa. Har fortfarande ont idag men från och med nu ska jag alltid vara superförsiktig..
I fredags var jag i Helsingborg på examenscermoni! Jag tog ju examen för några månader sedan men eftersom att vi var så få som tog examen då så fixade de ingen ceremoni så vi fick gå nu tillsammans med gymnasiet. Nu har jag fått ett avslut på mina 4,5 års universitetetsstudier. Ceremonin var väl inget speciellt i sig får jag säga men ändå ok.. det var sista gången någonsin jag var på campus Helsingborg och det känns himla bra! Hejdå universitet.
 
Efteråt så åkte jag och mamma till Väla. Var inte alls inställd på shopping men det blev en asbra dag! Jag fick ett otroligt vackert armband av mamma från Thomas Sabo i examenspresent. Det var galet dyrt men så himla fint!! Blev riktigt glad. Sen köpte jag själv en hel del snygga kläder och till och med mamma shoppade en massa vilket aldrig händer. Braa dag.
 Kommentarer

Du är så vacker tjejen!! :)

Svar: åh tack så mycket fina du :)
Carro

Så typiskt att det va n tung dörr som kom farande :/

Svar: ja tyvärr :/
Carro

Aj aj med fingret hoppas det går över snabbt!

Grattis till examen och härligt det blev en bra shoppingdag

Svar: det blev det! hoppas allt är bra med dig :)
Carro


Kom ihåg


Trackback