USA jag älskar dig

Innan jag åkte iväg till USA för första gången nu i sommar så har mamma tjatat om New York ett bra tag, visst jag ville också dit men jag kände att jag priroterar hellre andra resor så viftade bort det lite sådär men nu efter att ha kommit tillbaka från USA så skriker hela min kropp efter att åka tillbaka. Jag älskar USA, jag blev helt förälskad hur  klyschigt det än låter. 
Det finns så himla mycket bra med USA. 
 
Människorna är helt otroligt trevliga, jag har aldrig tidigare känt mig som välkommen någonstans som där. På alla restauranger blev vi så gott bemötta, det kändes hemtrevligt. Ägarna kom fram och pratade, frågade var vi kom ifrån, var allmänt sociala och verkligen supertrevliga.
 
Maten, ja det undgår ju nog ingen. Maten i USA är riktigt bra, där finns verkligen allt möjligt att välja mellan oavsett om man är sugen på en nyttig sallad, smoothie, pizza eller en hamburgare med extra allt. Jag åt min godaste stek någonsin och även den godaste pizzan jag ätit i mitt liv, Guuud!
 
Shoppingen, alltså den är gryyyyym. Ville shoppa så mycket mer men varken tid eller pengar fanns, är ändå väldigt nöjd med det jag fick med mit hem. 
 
Klimatet, okej inte när det var 53 grader i Death Valley men jag tänker mer på Los Angeles där det var precis lagom perfekt varmt. Inte för kallt och inte för varmt. Los Angeles ligger mig varmt om hjärtat, vilket ställe! Så sjukt härligt men det känns som om jag inte ens hann se en tiondel av allt LA har att erbjuda. 
 
Naturen är galen. Har aldrig sett vackrare ställen i hela mitt liv. Yosemite Falls, Horshoe Bend, Antylope Canyon - ja listan kan göras lång. 
 
Bara hela stämningen och allt är så himla bra med USA. Det är galna ställen att vistas på, servicen är on point, människorna är väldigt öppna och varma - till skillnad från den svenska mentaliteten. Möjlighetern är oändliga i USA och jag saknar det mer och mer för varje dag som går. Jag måste tillbaka till the U.S!! New York, Hawaii, Chicago, Los Angeles är ställen jag måste måste måste till. Ja jag har varit i LA men det är fortfarande ett måste, fantastiska ställe. Las Vegas kan jag vara utan - det var lite för crazy för mig haha. Grymt att ha varit där though!Kommentarer

Åh så härligt inlägg! Jag var i Florida för ett par år sedan och fick inte alls en bra feeling av USA, men kanske borde jag åka dit igen och ge landet en ny chans? ;)

Svar: Jaa det borde du verkligen! Älskar USA :D
Carro

» Sofia

Håller verkligen med om servicen i USA, där har svenskarna mycket att lära :)
Fin blogg du har!

Svar: Verkligen! Myyyycket :) Tack snälla!
Carro

Åh USA är mitt andra hem. Älskar USA måste tillbacka snart igen.

Svar: älskar också USA, helt underbart!!
Carro


Kom ihåg


Trackback