Tråkigt sommarlov?

Hej på er!
 
Jag har ju sommarlov nu, ledig ett antal veckor från jobbet och det är ju väldigt skönt med semester. Dock tycker jag inte det känns som ett typiskt sommarlov?? Tycker sommaren sedan jag kom hem från USA har varit oerhört tråkig och det känns typ som tråkigaste sommarlovet ever.
Det är klart att lilla Hässleholm inte kan mäta sig med USA. Där gjorde vi saker hela tiden och USA är liksom.. USA, platser som aldrig sover, liv hela tiden och det hände liksom alltid något. Sen kommer man hem hit och.. öhh allt är så jäkla trist. Sean jag kom hem från USA har jag dock varit otroligt trött, typ jetlag på andra hållet? Vad jag har förstått det så får människor svårt att somna av jetlag? Hos mig är det tvärtom, har sovit onormalt mycket sen jag kom hem. Vaknar liksom mellan klockan 12 och 13 varje dag och är sen galet seg hela dagarna så veckan sedan jag kom hem har det ungefär hänt 0,00 i mitt liv. Förutom spelkväll med vänner har jag inte gjort något spännande senaste veckan.
 
Kanske känns det inte riktigt som sommar p.g.a. att jag dels är väldigt seg och har 0 energi, vädret (det regnar och vädret suger verkligen), här finns inte speciellt mycket roligt att hitta på i regnet, jag har inte varit vid havet alls, inte grillat något och så ska vi inte till Polen eftersom att vi var där i maj. Ingen riktigt sommar utan Polen :( Jag måste fixa klart två hemtentor på mina kurser jag läst på distans eftersom jag inte hann avsluta de innan USA och så måste jag plugga körkort i princip hela sommaren (döööör). Nej jag vet inte, tycker bara allt känns as tråkigt. På lördag åker jag till Spanien och tacka Gud för det, behöver komma bort till värmen!! Får väl ta och boka in lite roliga saker med vänner, känns som om alla runt omkring har ett väldigt händelserikt liv och gör saker hela tiden medan jag bara känner att jag knappt orkar gå utanför dörren innan jag blir supertrött. Samtidigt är det skönt att ta det lugnt men tråkigt?? Hmm jaja, story of my life atm.
 
Vad har ni gjort i sommar? Hit me med lite tips, vad gör ni för att få dagarna lite mer händelserika än mina? Kommentarer

Kom ihåg


Trackback