Opersonlig blogg?

Fick en kommentar idag på ask av en person som saknar mina gamla blogginlägg, när jag bloggade oftare och mer personligt. Jag vet att det har varit dåligt på den fronten på senaste tiden. Gällande antal inlägg så har jag känt att bloggen verkligen hamnat i skymundan p.g.a. examensarbetet första och främst, sen pluggandet till språkhistorian som verkligen tog upp all min fritid och jag var ett levande vrak, sedan mina 4 kurser som jag pluggade på distans samtidigt som jag fick fast jobb och jobbade heltid måndag-fredag. I kombination med migrän och diabetes har det inte rikigt gått att få ihop. Just nu pluggar jag till körkortet och därför prioriteras inte heller bloggen, jag vill så gärna klara körkoret.. På tal om personligt innehåll i bloggen så brukar det bli så att man får en massa skit så fort man blir mer personlig, därför har jag dragit ner på det medvetet. 
 
Er önskan är dock min lag så här kommer ett inlägg med hederliga snapchatbilder i (mycket) sämre kvalite än de vanliga bilderna. Ett gäng personliga bilder från min kamerarulle. Enjoy!
 
Eftersom att min statistik inte är superduperhög så känns det ibland lite "onödigt" att lägga ner jättemycket tid på vissa inlägg eftersom att de ändå inte blir lästa av jättemånga personer. Är det något speciellt ni vill att jag ska blogga om så bara skriv! Jag tar väldigt gärna emot tips, som sagt er önskan är min lag - hit me! I kommentaren stod även att mat-och shoppingbilderna minskat rejält - är det något ni vill se? Bilder på vad jag shoppat och ätit? Kommentera väldigt gärna inlägget eller skriv på ask.fm/carro93 om ni vill vara anonyma, det är så svårt att veta vad ni vill läsa om i bloggen om ingen säger sina åsikter. Har skrivit sådana här inlägg förutom och frågat vad ni vill läsa om men då får jag liksom typ 1 svar vilket inte hjälper mig supermycket så kom igen! ♥
Låt er inte luras av den vackra bilden, Bengan hjälpte till 0 och låtsas bara att han kan grilla för bildens skull - seriöst haha.
Exakt ALLA håller på med mig och Bengan varje gång vi ses, har nog fått frågan om vi är tillsammans typ 177303 gånger. Vi skojade till det lite och sa att vi ska gifta oss.
 Kommentarer

Jag såg den kommentaren du fick på ask,och jag kan nog hålla med den personen:-) Men det är ju fullt förståeligt att bloggen blir lidande,du måste ju sätta viktiga saker först såklart!
Jag har följt din blogg i flera år,och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag gillar den så mkt. Men du skriver bra,och jag gillar de personliga inläggen för då känns det som man lär känna dig. Så himla tråkigt att du får taskiga kommentarer när du är personlig,så jäkla lågt! Och det blir ju tråkigt för oss som gillar de personliga inläggen om någon ska förstöra det genom att vara elak:-(
Men förhoppningsvis så har väl de töntarna försvunnit från din blogg nu när de inte har så mkt att kommentera elakt om?

Haha jag skrattade faktiskt lite när han/hon skrev kommentaren på ask om mat och shoppingibilder,jag gillar nämligen oxå dem. Kanske är knäppt att gilla att någon visar upp vad de fikat/ätit och även shoppat,men jag tycker vardagsbilder och vardagsinlägg är roligast. Jag brukar uppskatta tips om kläder,vart man hittar de snyggaste,priser osv.

Så jag skulle väl säga att jag gärna vill se mer av de gamla vanliga inläggen,lite mer djupare och personligt (om du vill såklart!),lite shopping och vad du gjort under dagen och så. Sen är det ju jättekul att se alla bilder från alla resor,bildbomber uppskattas. Det vore kul med en megabomb med bilder från USA.
Du har många gånger gett bra bok och filmtips,vore ju kul med mer sånt om du har något att dela med dig av:-)

Lycka till med körkortet!

Svar: Tack för din kommentar! Vad roligt att du har följt bloggen i flera år, glad jag blir:) Ska försöka få till fler personliga inlägg, absolut. Är det något speciellt du vill läsa om? Skriv gärna tips på några personliga inlägg så ska jag se vad jag kan få fram.
Tack så mycket för alla dina tips :D
Carro

Alltid trevligt med tokbilder som omväxling 😁

Svar: hehe ja :D
Carro


Kom ihåg


Trackback