I behov av ett skrivbord

Vad tycker ni om det här skrivbordet? Jag måste verkligen ha ett skrivbord! Jag gjorde ju om mitt rum till en walk in closet så där har jag inga sådana här möbler. Brorsans rum används just nu inte till något annat än typ..förråd?? Vi hade tänkt städa ut allt där så småningom och så ska jag få ett till rum, heheh. 
 
Nu när terminen snart drar igång och jag ska undervisa både i svenska och so kommer det bli mycket planering och rättning och jag behöver ett ställe där jag kan organisera allt. Har letat runt efter en massa skrivbord men alla är typ riktigt fula, detta tyckte jag om dock. Kommentera gärna om ni vet något annat praktiskt och snyggt skrivbord så kikar jag på det.Kommentarer

Ser snyggt och stilrent ut det där skrivbordet! Dock ser det ut att vara sjukt jobbigt att skruva ihop! Haha jag brukar jämt fasa mig inför det när jag kollar möbler.

Svar: Haha ja! Komplicerat som tusan, jag skruvar aldrig ihop mina möbler själv för det blir aldrig rätt haha, så i så fall hyr jag in någon som fixar det ;)
Carro


Kom ihåg


Trackback