Har ni körkort?

Bild från Dubai!! Här stod jag på högsta våningen man kan komma upp till i världens högsta byggnad och blickade ut över staden som är bäst, störst och vackrast på allt de gör. Älskar.
På tal om något annat. Någon av er som tagit körkort? Ni kan väl svara på mina frågor.
 
Hur nervösa var ni innan proven? Det känns som om jag ska spy varje sekund, mår såå illa. Har nog aldrig sovit så dåligt som jag gjort de senaste två veckorna. Drömmer om körkortet hela tiden och vaknar utan att överdriva 20 gånger per natt. 
 
Känner man sig någonsin redo inför provet? Jag har klarat alla tester på elevcentralen och känner att det går framåt men känner mig inte helt redo än liksom. Blir man ens det? 
 
Ni som gjort tester på elevcentralen, är frågorna på provet liknande? Eller ser de liksom helt annorlunda ut?
 
Vad var ni mest nervösa för, teori eller uppkörningen? Vilket var lättast att klara? Jag är mest nervös för uppkörningen, spyyyr!!Kommentarer

Ta det lugnt! Tror det kommer gå jättebra för dej :) Jag var nervös men på ett bra sätt. Frågorna på provet är liknande dom du har övat på. Testa att repetera frågorna många gånger det kanske gör att du känner dej mer säker :D Jag var nog mest nervös för uppkörningen! Men fick världens gulligaste gubbe som var hur snäll som helst och skämtade lite så det lättade upp stämningen och fick mej att inte ta det så seriöst.

Svar: Men åhh, det låter ju hur bra som helst! Är livrädd för uppkörningen, verkligen 😨😨
Carro

lääänge sen men man är alltid nervös men bara för uppkörningen inte teorin du fixar det!!!

Svar: Klarade körkortet idag!! :D
Carro

Ska du skriva upp och köra nu i veckan som kommer?

Svar: Kan hända
Carro

Å lycka till med körkortsprovet! Har gjort för moppe och var skit nervös, men när man väl var där inne lugnade det ner sig för mig i alla fall. Har lite av provfobi men det löser sig. Ta det lugnt och läs frågorna och alternativen noga så kommer allt gå bra! Kram<3

Svar: Fina du❤️️ ska läsa jättenoga för ibland går det för snabbt och då gör jag sjukt onödiga slarvfel.. kram
Carro


Kom ihåg


Trackback