slide show

Vad har hänt i mitt liv?

Vad har jag gjort under de hektiska veckorna där jag inte ens hade tid att blogga?
♦ Jag har pluggat som aldrig förr, verkligen pluggat hela dagarna och halva nätterna. Jag har även sovit lite som aldrig förr och stressat ohälsosamt mycket. Varit nära på att bli utmattad och utbränd. Gråtit som aldrig förr.
 
I måndags började jag mitt nya jobb som högstadielärare, på en skola där jag aldrig varit förut. Mitt första tillsvidare heltidsjobb någonsin. Känslan när jag skrev på kontraktet var ofattbar. Jag har ett jobb att gå till varje vardag. Jag börjar så smått orientera mig, skolan är stor och jag har svårt att hitta men jag börjar kunna hitta till klassrummen själv nu haha. Alla är så himla snälla mot mig, jag trivs med mina kollegor, rektorn är underbar och eleverna är verkligen snälla. Jag tror det kommer bli jättebra! Allt är nytt och jag är inte van. Inte van vid mitt nya skrivbord eller den nya korridoren. Jag blev uppskattad från första dagen; både av elever och personal så det känns toppen. Jag är högstadielärare!! :)
 
♥ Jag har skickat in mitt examensarbete. Jag blev klar med det klockan 05.20 och sov 1 timme innan jag skulle upp till jobbet. Den dagen var jag ingen människa, jag var en zombie. Har verkligen aldrig varit så slutkörd i hela mitt liv.
 
♠ Jag har gjort tenta i språkhistoria. Att plugga språkhistoria efter en timmes sömn var inte lätt men jag pluggade tills jag i princip somnade sittandes. Jag kunde rätt mycket den här gången men missade 8p på dialekter som jag inte ens hade kollat på, trodde inte det skulle komma. Får resultatet om några veckor.
 
δ Jag har haft opponering och fått VG på mitt examensarbete.
 
2017 börjar bra! Jag fick jobb som jag trivs på, jag blev klar med mitt examensarbete och jag fick VG på det. Bästa starten på ett nytt år på länge :)



Kommentarer

Hellu! Ville bara kika in och berätta att jag har utsett vinnarna i Veckans Blogg! Du kan nu kika in och se om du blev en av vinnarna. :) Jag vill tacka för att du deltog och jag hoppas du vill delta i nästa Veckans Blogg som kommer upp senare idag!

Länk till inlägget med vinnarna: http://nouw.com/lilbabustyle/vinnarna-i-veckans-blogg-1-28560274

» Sara

Grattis till att ha fått jobb :)

Svar: Tack snälla! :)
Carro

Men grattis till allt!

Svar: tack så mycket! :D
Carro

Superduktigt!! Bra kämpat :*

Svar: tack älskling!! <33
Carro


Kom ihåg






Trackback