slide show

Noora jag älskar dig

Finns det på riktigt en enda människa som INTE älskar Noora och William? Jag är besatt av Noora. Noora är världens coolaste och vackraste tjej. Jag vill vara Noora. 
 
Noora och William kärlek är goals. Det är ju en sådan här kärlek man vill uppleva någongång i livet. Jag vill också att någon ska älska mig såhär. William som är badboy men innerst inne världens snällaste och hade gjort allt för Noora. Jag älskar säsong 2, så mycket att jag tänker se om den när säsong 3 är slut. Varför kan inte alla säsonger handla om Noora och William? Kolla videon här under och njut!
 
Finns en massa fina videos på youtube men de flesta har rättigheter så kunde inte lägga in de.
 
Jag är kär i Noora och William.♥
 



Kommentarer

Roligt att du gillar dem så mycket :) Jag tycker det är kul att följa olika. Hoppas på en säsong om Jonas, eller Vilde =)

Svar: Ja verkligen älskar Noora hah! men håller med om att det också är roligt att följa olika :) Vilde är en intressant karaktär!
Carro

Jag älskar också säsong 2! <3 Kramis

Svar: Säsong 2 är bäääst! <3
Carro

Jag är den där enda människan som inte gillar Noora och Williams förhållande, haha! ;)

Svar: Haha! Vad är det du inte gillar med deras förhållande? Nu blev jag nyfiken ;)
Carro

Kär i kärleken! Ganska härligt

Svar: Verkligen!
Carro

Åh Noora är så sjukt snygg och häftig :D tycker verkligen om henne!

Svar: Håller med till 100, så jäkla snygg och cool!
Carro

vad härligt när man känner så inför karaktärer <3 världsbäst!

Svar: Eller hur!! <3
Carro

Helt ärligt är detta det första jag ser av Skam...men det känns som en såndär kärlek man verkligen blir kär i som tittare!☺

Svar: Det blir man! Direkt, man bara önskar att själv få uppleva det :)
Carro

» JoJo

älskar videon och låten passar så bra till!! <3

Svar: Eller hur! Underbara <3
Carro

SVAR: Tycker William är så fruktansvärt obehaglig som vägrar ta ett nej, och till och med hotar Noora för att hon ska gå ut med honom. Sedan är deras förhållande så stormigt med så mycket drama och Noora offrar både vänner och skola för att få vara med William istället. Förstår verkligen inte att man kan tycka att det är "goals", jag skulle aldrig vilja ha ett förhållande som dem, haha ;)

Svar: Intressant! Förstår din tanke för tyckte också att William var ganska obehaglig till en början, i och med hans stora kontrollbehov. Men scenen där Nora spelar gitarr och sjunger blev jag in loooove med William. När deras förhållande är bra tycker jag den är galet söta :)
Carro


Kom ihåg






Trackback