slide show

Moana

Hej på er! 
 
Jag lever men jag är väldigt trött. I söndags hade jag en helt underbar födelsedag, mer om den kommer. Jag och mamma var på bio i Kristianstad för jag tyckte att det kunde vara mysigt och det var det verkligen! Vi såg Moana och wow, vilken fantastisk film. Ni måste kolla in videon!
 
Helt fantastisk animering! Allt känns så verkligt och miljöerna är verkligen helt amazing. Kan man tycka att en animerad figur är vacker?? I så fall tycker jag verkligen det om Moana, hennes hår är ju bara wow? Och när hon var bebis, hur söt?? Åh absoluta favoritfilmen gällande Disney, bra jobbat! Förstår varför filmen har fått så bra kritik.
 
Jag satt i biosalongen och ville bara hoppa in genom skärmen och befinna mig på samma plats som Moana, ser ni havet? Vattnet och sanden? Alltså??? Finns ingen plats på jorden där jag trivs bättre än vid havet. Höra vågornas brun, känna solen bränna och bara andas in stunden. Finns inget bättre ♥
 
Hur som helst, se Moana om ni inte gjort det!



Kommentarer

Hej!
Vi driver en butik som just nu letar efter duktiga bloggare som vill testa och utvärdera två nya smyckes-märken i vårt sortiment. Hör gärna av dig till e-postadressen ovan om du är intresserad så berättar jag mer. Tack på förhand!

Mvh

Svar: har mejlat :)
Carro


Kom ihåg






Trackback